Τυνησία: Τον κάλεσαν να κάνει τον γάμο του στην πόλη που τον πυροβόλησαν!

Τυνησία: Τον κάλεσαν να κάνει τον γάμο του στην πόλη που τον πυροβόλησαν!

Ο 30χρονος Βρετανός Mathew James υπήρξε ένας από τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στην Sousse της Τυνησίας - Τι αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο, σχεδόν ένα μήνα μετά το μακελειό

Τυνησία: Τον κάλεσαν να κάνει τον γάμο του στην πόλη που τον πυροβόλησαν!
Στις 26 Ιουνίου ο Βρετανός Mathew James βρισκόταν για διακοπές στην παραθαλάσσια πόλη Souse, στην Τυνησία, μαζί με την αρραβωνιάστικιά του, Saera Wilson. O 30χρονος άνδρας σώθηκε σαν από θαύμα, όταν τρομοκράτης τζιχαντιστής επιτέθηκε με καλάσνικοφ και πυροβολούσε τους λουόμενους στην παραλία κοντά σε τουριστικό ξενοδοχείο.

Κλείσιμο


Ο Mathew James έβαλε το σώμα του σαν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατεύσει την σύντροφό του και δέχθηκε τρεις σφαίρες στο πόδι, στο στήθος και στο στομάχι, ενώ υπέστη και καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Τότε, ο βρετανικός Τύπος είχε κάνει αναφορά στον νεαρό άνδρα και τον είχε αποκαλέσει «ήρωα».



Κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του, στη νότια Ουαλία, ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να παραμείνει επί δύο εβδομάδες για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Τώρα, ο James έχει επιστρέψει στο σπίτι του και αναρρώνει, αλλά έκανε μια αποκάλυψη στον βρετανικό Τύπο. Όπως ο ίδιος δήλωσε, οι τοπικές αρχές στην πόλη Sousse τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί την πόλη ξανά με την αρραβωνιαστικιά του και να τελέσει τον γάμο του στο ξενοδοχείο, στην παραλία του οποίου κινδύνεψε να χάσει την ζωή του από τον τρομοκράτη Seifeddine Rezgui.



Ο νεαρός άνδρας δήλωσε: «Θέλουν να πάμε πίσω και να παντρευτούμε εκεί. Είπαν ότι θα πληρώσουν τα έξοδα του γάμου μας στο ίδιο ξενοδοχείο. Απάντησα "όχι", μπορείτε να  το φανταστείτε αυτό; Θέλουν να διαφημιστούν και να πουν "ο ήρωας γύρισε πίσω", ακόμα και αν είχαν ένοπλους φρουρούς γύρω από το ξενοδοχείο, εγώ δεν θα επέστρεφα».

Η τρομοκρατική επίθεση της 26ης Ιουνίου είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 38 τουριστών από τους οποίους οι 30 ήταν Βρετανοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης