Βίντεο: Καντάδα για... έμβρυα σε εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης

Βίντεο: Καντάδα για... έμβρυα σε εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης

Γνωστός τραγουδιστής της Ισπανίας τραγουδά μπροστά σε 380 έμβρυα σε μονάδα εξωσωματικός γονιμοποίησης

 Βίντεο: Καντάδα για... έμβρυα σε εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης
Ο άνθρωπος που τραγουδά στο βίντεο, δίνει μία από τις πιο παράξενες παραστάσεις στην ζωή του. Τραγουδά για 380 έμβρυα, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μία ειδική αίθουσα σε μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Βαρκελώνη. Οι ειδικοί του συγκεκριμένου κέντρου λένε ότι το συγκεκριμένο πείραμα βασίζεται σε μία μελέτη που υποστηρίζει ότι η μουσική αυξάνει το ποσοστό επιτυχίας των εξωσωματικών γονιμοποιήσεων. 

Ο τραγουδιστής, ονόματι Antonio Orozco, διάσημος στην Ισπανία και την Λατινική Αμερική, έδωσε αυτό το κοντσέρτο σε ένα γνωστό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Βαρκελώνη. Την παράστασή του «παρακολούθησαν» περί τα 380 έμβρυα, ενώ ο καλλιτέχνης, ντυμένος με ιατρική φόρμα, δήλωσε μετά ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το συμβάν. 

Κλείσιμο
Πέρα από το... ανάλαφρο του πράγματος, οι επιστημονικές μελέτες επιμένουν ότι η μουσική κάνει καλό ακόμα και σ' αυτό το στάδιο της σύλληψης ενός εμβρύου. Ακόμα και από την πρώτη ημέρα, η μουσική  μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα την πορεία της γονιμοποίησης, καθώς σε δείγμα 985 εμβρύων από 114 διαφορετικούς γονείς, φάνηκε ότι με την ύπαρξη της μουσικής, το ποσοστό της επιτυχίας ανέβηκε κατά 4,8%.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης