Πατέρας για όγδοη φορά, ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντας!

Πατέρας για όγδοη φορά, ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντας!

Παρά το σαφές μειονέκτημα στην εμφάνισή του, ο Σεμπάμπι έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια

Πατέρας για όγδοη φορά, ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντας!
Έχει με διαφορά στεφθεί ως ο πιο άσχημος άντρας σε όλη την Ουγκάντα και πιθανώς να παίρνει βραβείο και για ευρύτερη περιοχή, όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Γκόντφρεϊ Μπαγκούμα να γίνει πατέρας για όγδοη φορά στη ζωή του.

Με το προσωνύμιο Σεμπάμπι, που σημαίνει «ο πιο άσχημος από όλους», ο Μπαγκούμα πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια που δημιουργεί παραμορφώσεις.

Κλείσιμο


Παντρεύτηκε τη δεύτερη (!) γυναίκα του, το 2013 και πλέον ο 47χρονος Σεμπάμπι έχει με την 30χρονη Κέιτ Ναμάντα έξι παιδιά. Τα άλλα δυο είναι από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος τερματίστηκε πρόωρα, μιας και έπιασε την τότε σύντροφό του, να κάνει extreme sports με άλλον άντρα.

«Της άρεσα για τα λεφτά μου, λέει ο Σεμπάμπι, αλλά οι γύρω της, της έλεγαν πως μπορούσε καλύτερα, κι έτσι άρχισε να βλέπει έναν άλλο άντρα».



Η θεία του Σεμπάμπι, τον γνώρισε με την τωρινή γυναίκα του, όταν αυτή ήταν ακόμα 18 χρονών.

«Έμεινα μαζί της για τέσσερα χρόνια, πριν μάθουν οι δικοί της που ήταν. Δεν ήθελα να με δουν πριν κάνουμε παιδί, γιατί θα τη συμβούλευαν να με αφήσει» λέει ο 47χρονος.

«Με εγκατέλειψε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος, αλλά δυο μήνες αργότερα επέστρεψε. Μάλλον αποδέχτηκε τη μοίρα της» λέει ο Σεμπάμπι και συμπληρώνει «Της είπα πως αν νομίζει ότι είμαι βάρος, είναι ελεύθερη να φύγει. Δεν επέλεξα να δείχνω όπως δείχνω».

Όμως η Ναμάντα επέλεξε να μείνει και το 2013 έκαναν μια γαμήλια τελετή που σήκωσε όλο το χωριό στο πόδι.

Οι καλεσμένοι έπρεπε να πληρώσουν 4.000 σελίνια Ουγκάντας ή αλλιώς 0,50 ευρώ για να παρεβρεθούν στην τελετή και να δουν τη γυναίκα που θα παντρευόταν ο Σεμπάμπι.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως μπαλωματής, αλλά αποδεχόμενος το γεγονός της εξαιρετικά ιδιαίτερης εξωτερικής του εμφάνισης, ο Σεμπάμπι, άρχισε να κάνει μεφανίσεις σαν ατραξιόν για να τον βλέπει ο κόσμος, αλλά επειδή δεν του άρεσε αυτό, πλέον ανεβαίνει στη σκηνή, ως ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντας που τραγουδάει!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης