ΗΠΑ: Άντρας-κτήνος έδερνε καθημερινά γυναίκα και παιδί με αναπηρικά προβλήματα!

ΗΠΑ: Άντρας-κτήνος έδερνε καθημερινά γυναίκα και παιδί με αναπηρικά προβλήματα!

Τους χτυπούσε με ένα ραβδί σε όλο τους το σώμα και απειλούσε με όπλα ότι θα τους σκοτώσει, αν μιλούσαν στην αστυνομία

ΗΠΑ: Άντρας-κτήνος έδερνε καθημερινά γυναίκα και παιδί με αναπηρικά προβλήματα!
Ένας διεστραμμένος άντρας από τη Φλόριντα αποφάσισε να χτυπήσει πολύ άγρια τους δυο συγκατοίκους του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα, με ένα μπαστούνι, το οποίο βάφτισε «το ραβδί του ηλίθιου».

Η αστυνομία του Γουίντερ Χέιβεν συνέλαβε την Τρίτη, τον Φίλιπ Ντέιλ Σίμονς, μετά από τηλεφώνημα ενός εκ των συγκατοίκων, που μεταξύ των λεπτομερειών ανέφερε πως το παραπάνω, αποτελούσε καθημερινή ρουτίνα!

Κλείσιμο
Τα θύματά του είναι μια γυναίκα της οποίας τα προβλήματα δεν διευκρινίστηκαν, πέραν της κινητικής αναπηρίας, και ένας έφηβος 15 ετών του οποίου η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, σε σημείο που δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να μιλάει.

Κομμάτι της επικυριαρχίας του Σίμονς, πάνω στους δυο αυτούς ανθρώπους με προβλήματα κινητικής και νοητικής αναπηρίας δεν σταματούσε μόνο στο «ραβδί του ηλίθιου».



Η γυναίκα είπε πως το περασμένο Σάββατο, ο 52χρονος, έβγαλε ένα όπλο, από το μίνι οπλοστάσιό του (!), και το έβαλε μέσα στο στόμα της, απειλώντας πως θα τη σκοτώσει. Όλα αυτά, ενώ ο δεκαπεντάχρονος παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει.

Η σπαρακτική εξιστόρηση της γυναίκας έφερε στο φως κι άλλες σκοτεινές πτυχές της καθημερινότητάς τους. Ο Σίμονς, κάθε πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά, έπαιρνε το «ραβδί του ηλίθιου» και τους χτυπούσε σε χέρια, πόδια, κορμό και κεφάλι. Άλλες φορές πάλε χρησιμοποιούσε μόνο τα χέρια του.

Μια άλλη φορά, ο Σίμονς άρπαξε τα γεννητικά όργανα του 15χρονου και τα έσφιξε μέχρι που το παιδί έβαλε τα κλάματα και στη συνέχεια είπε πως θα τους σκότωνε και τους δυο αν μιλούσαν στην αστυνομία.

Οι άντρες των αρχών του έστησαν ενέδρα, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά και τον έπιασαν. Στο σπίτι βρήκαν ένα μίνι οπλοστάσιο που αποτελούνταν από 8 καραμπίνες, 5 πιστόλια, πυρομαχικά και μαχαίρια.

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια είναι η σχέση του, με τα θύματά του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης