Ρουμανία: Δήμαρχος έκλεισε ολόκληρο γήπεδο για τον γάμο της κόρης του

Ρουμανία: Δήμαρχος έκλεισε ολόκληρο γήπεδο για τον γάμο της κόρης του

«Εξόρισε» την ποδοσφαιρική ομάδα για να πραγματοποιηθεί η δεξίωση - Δείτε βίντεο από την τελετή

Ρουμανία: Δήμαρχος έκλεισε ολόκληρο γήπεδο για τον γάμο της κόρης του
Οι 1.000 καλεσμένοι στον γάμο της αγαπημένης του κόρης δε μπορούσαν να στριμωχτούν σε μία μικρή αίθουσα για να παραβρεθούν στη δεξίωση, επομένως η λύση για τον δήμαρχο μίας ρουμανικής πόλης ήταν μία: να κλείσει το γήπεδο της περιοχής.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα ο δήμαρχος της περιοχής Τάργκου Καρμπουνέστι και πατέρας της ευτυχισμένης νύφης αποφάσισε πως η ποδοσφαιρική ομάδα που είχε προγραμματίσει να παίξει αγώνα την ημέρα του γάμου, θα έπρεπε να… εξοριστεί, ώστε να δοθεί ο χώρος για την τέλεση του γάμου και την δεξίωση.

Κλείσιμο
Η εφημερίδα της Ρουμανίας Libertatea αναφέρει πως στην μικρή πόλη με τους μόλις 8.731 κατοίκους δεν υπήρχαν εστιατόρια ή αίθουσες με χωρητικότητα τέτοια ώστε να φιλοξενήσει τους 1.000 προσκεκλημένους.



Έτσι, η μόνη εναλλακτική ήταν να στηθεί μία τέντα και να τοποθετηθεί ένα κόκκινο χαλί στο γρασίδι του γηπέδου ώστε να ολοκληρωθεί το ευτυχές γεγονός και να χαρεί η νύφη και ο πατέρας της. Όσο για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, σίγουρα δεν χάρηκαν τόσο όταν αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν 40 χλμ. για να παίξουν με τους αντιπάλους τους.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης