Διχάζει το κοινό τηλεοπτική εκπομπή που κάνει εξέταση για καρκίνο του μαστού on air!

Διχάζει το κοινό τηλεοπτική εκπομπή που κάνει εξέταση για καρκίνο του μαστού on air!

Η εκπομπή «This Morning» και το θέμα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα έγινε αντικείμενο διαμάχης στο διαδίκτυο

Διχάζει το κοινό τηλεοπτική εκπομπή που κάνει εξέταση για καρκίνο του μαστού on air!
Ένας γιατρός παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή «This Morning», του βρετανικού καναλιού ITV1, την περασμένη εβδομάδα για να δείξει πώς γίνεται η αυτοεξέταση στο στήθος των γυναικών, προκειμένου να προλαμβάνεται ο καρκίνος του μαστού.

Κλείσιμο


Ο γιατρός Chris Steele έδειξε στο κοινό on air πώς μια γυναίκα θα πρέπει να αυτοεξετάζει το στήθος της, ενώ οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, ο Phillip Schofield και η Amanda Holden, είχαν προειδοποιήσει τους τηλεθεατές να απομακρύνουν τα παιδιά από την τηλεόραση.



Ωστόσο, πολλοί τηλεθεατές διαμαρτυρήθηκαν στο Twitter ότι το θέαμα ήταν ακατάλληλο για πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Όμως, μια δημοσκόπηση που διενήργησε για το επίμαχο θέμα η εταιρεία OnePulse κατέδειξε ότι σε δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας από 16 μέχρι 65 ετών, το 84% των ερωτηθέντων δήλωσε πως η τηλεοπτική εκπομπή ήταν περισσότερο ενημερωτική, παρά προκλητική και κάποιοι τόνισαν, ότι, λόγω της εκπομπής θα μπορούσε να σωθεί μια ζωή.



Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το θέμα εξακολουθούν να διίστανται. Μια χρήστης έγραψε: « Η εκπομπή This Morning κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τηλεθεατές», ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Ο καρκίνος του μαστού είναι το θέμα στην εκπομπή This Morning. Μια γυναίκα στέκεται τόπλες και ένας άνδρας ψηλαφίζει το στήθος της, ενοχλήθηκα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης