«Τι να ψηφίσω;» googlάρουν οι Βρετανοί ανήμερα των εκλογών!

«Τι να ψηφίσω;» googlάρουν οι Βρετανοί ανήμερα των εκλογών!

Δεκάδες χιλιάδες οι αναποφάσιστοι που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης

«Τι να ψηφίσω;» googlάρουν οι Βρετανοί ανήμερα των εκλογών!
Στους αναποφάσιστους στηρίζονται οι δύο βασικοί αντίπαλοι των σημερινών κρίσιμων γενικών εκλογών της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι που δεν είχαν αποφασίσει μέχρι σήμερα ημέρα διεξαγωγής των εκλογών ποιο κόμμα να προτιμήσουν θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Για αυτό το λόγο, άλλωστε, ο επικεφαλής των Συντηρητικών, Ντέιβιντ Κάμερον, και ο ηγέτης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπταντ, έκαναν αγώνα σπριντ μέχρι εχθές να πείσουν όσους αμφιταλαντεύονταν.

Ένδειξη του τεράστιου ποσοστού αναποφάσιστων είναι και το γεγονός ότι στην αναζήτηση της μηχανής αναζήτησης Google η πρώτη σχετική ερώτηση με τις εκλογές είναι: «Ποιον να ψηφίσω;».

Όπως αναφέρει ο Guardian οι δέκα δημοφιλέστερες απαντήσεις ανήμερα των γενικών εκλογών στο Google είναι: «Ποιον να ψηφίσω», «Ποιο είναι οι τοπικοί υποψήφιοι», «Πώς ψηφίζω», «Πού βρίσκεται το εκλογικό μου κέντρο», «Ποιο είναι το κουίζ “ποιον ψηφίζω”», «Τι χρειάζομαι για να ψηφίσω», «Ποιος θα κερδίσει στις εκλογές», «Ποιος μπορεί να ψηφίσει στη Μεγάλη Βρετανία».



Όπως επισημαίνει ο αναλυτής Αλμπέρτο Ναρντέλι, 10.000 είναι όσοι πραγματοποίησαν τις παραπάνω αναζητήσεις και συγκεκριμένα την πρώτη, σε μία προσπάθεια να καταλήξουν στον υποψήφιο της προτίμησής τους.

Την ίδια ώρα, τους αναποφάσιστους επιχείρησε να διευκολύνει κουίζ στο Διαδίκτυο με τίτλο «Ποιον να ψηφίσω», το οποίο με ερωτήσεις μεταξύ άλλων γύρω από την φορολόγηση, την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «καθοδηγεί» τον ψηφοφόρο στο κόμμα που θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Όλα αυτά, ενώ οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στον Κάμερον και τον Μίλιμπαντ με το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή στο σχηματισμό κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης