Αυστραλία: Επεισόδιο με παρουσιάστρια και δίδυμες αδελφές on air

Αυστραλία: Επεισόδιο με παρουσιάστρια και δίδυμες αδελφές on air

H Samantha Armytage είχε καλέσει στην εκπομπή της δίδυμες αδελφές - Τι την οδήγησε όμως να κάνει το επίμαχο σχόλιο;

Αυστραλία: Επεισόδιο με παρουσιάστρια και δίδυμες αδελφές on air
Η Samantha Armytage, παρουσιάστρια του τηλεοπτικού καναλιού της Αυστραλίας Channel 7 είχε καλέσει πριν ένα μήνα δίδυμες αδελφές από την Βρετανία στην εκπομπή της. Οι δύο 18χρονες αδελφές, Lucy και Maria Aymer, μπορεί να είναι δίδυμες, όχι πανομοιότυπες, αλλά έχουν μια διαφορά που τις κάνει, ίσως, μοναδικές στον κόσμο...

Κλείσιμο


Η Maria γεννήθηκε με πολύ σκούρο δέρμα και κατσαρά μαλλιά, αφού κληρονόμησε τα χαρακτηριστικά της μητέρας της, που έχει μισή καταγωγή από την Τζαμάικα, ενώ η Lucy έχει ξανθά μαλλιά και λευκό δέρμα, όπως ο πατέρας της.



Όταν η παρουσιάστρια καλωσόρισε στην εκπομπή της τις δύο αδελφές, έκανε επαινετικά σχόλια και φιλοφρονήσεις στην Lucy για το λευκό της δέρμα, επισύροντας διαμαρτυρίες χρηστών στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί υπογραφές εναντίον των ρατσιστικών και προσβλητικών σχολίων της για την Maria, μέσω του Change.org.

Η τηλεπαρουσιάστρια έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την καλεσμένη της και το ίδιο έκανε και ο παραγωγός της εκπομπής, Michael Pell, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και στην πραγματικότητα η Samantha ήθελε να αστειευτεί με το δικό της λευκό δέρμα που το θεωρεί «μειονέκτημα» στον καυτό ήλιο της Αυστραλίας.

Πάντως, οι δύο αδελφές με αναρτήσεις τους στο Facebook δήλωσαν, ότι τόσο οι ίδιες, όσο και η μητέρα τους, δεν αισθάνθηκαν ότι προσβάλλονται από τα σχόλια τη παρουσιάστριας και μάλιστα η Maria έγραψε στο Facebook ότι θεωρεί την εκστρατεία εναντίον της Samantha «απεχθή»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης