Πώς η γέννα της Κέιτ Μίντλετον θα επηρεάσει τις βρετανικές εκλογές

Πώς η γέννα της Κέιτ Μίντλετον θα επηρεάσει τις βρετανικές εκλογές

Για πρώτη φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε πότε θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Πώς η γέννα της Κέιτ Μίντλετον θα επηρεάσει τις βρετανικές εκλογές
Σε επίσκεψή της την Τετάρτη στο Κέντρο για παιδιά Home Start η Κέιτ Μίντλετον, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί της, αποκάλυψε πότε θα γεννήσει.  

Κλείσιμο


Όταν η 49χρονη εθελόντρια στο Κέντρο, Christine Osborne, ρώτησε την Δούκισσα, πότε είναι η ημέρα που θα γεννήσει, εκείνη, ενώ συνήθως δεν κάνει δηλώσεις γ' αυτό το θέμα και στην γέννηση του πρώτου παιδιού της, πρίγκιπα Γεώργιου, οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος γνώριζαν μόνο τον μήνα της γέννησής του, αυτή την φορά η Κέιτ Μίντλετον έκανε την διαφορά και απάντησε στην 49χρονη Βρετανίδα.

Σύμφωνα με την Osborne η Κέιτ απάντησε ότι θα γεννήσει μέσα στον Απρίλιο. Από τα μέσα Απριλίου μέχρι το τέλος του μήνα δήλωσε ότι πρόκειται να φέρει στον κόσμο έναν αδελφό ή μια αδελφή, (το φύλο του μωρού παραμένει κρυφό), για τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph η αποκάλυψη για την γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας θα συμπέσει κατά πάσα πιθανότητα με την διενέργεια των εθνικών εκλογών στη Βρετανία που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαΐου.



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι  αυτό είναι ένα θετικό γεγονός για την κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον, αφού έχει παρατηρηθεί ότι, όταν στην χώρα συμβαίνει κάτι που δίνει χαρά στους πολίτες και συμπίπτει με τις εθνικές εκλογές, αυτό δίνει ώθηση και προβάδισμα στο κόμμα που εκείνη την περίοδο κυβερνά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης