Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις!

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις!

Για να προωθήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής - Αναφορά στην πασχαλινή γιορτή του Λευκού Οίκου «Easter Egg Roll»

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις!
Με φανερά καλή διάθεση η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επισκέφθηκε την εκπομπή της διάσημης Έλεν ντε Τζενέρις και μίλησε για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την παραδοσιακή γιορτή του Λευκού Οίκου «Easter Egg Roll», αλλά έκανε επίδειξη και των χορευτικών ικανοτήτων της!

Κλείσιμο


Η 51χρονη Μισέλ μίλησε στην εκπομπή, που θα είναι στον αέρα την Δευτέρα 16 Μαρτίου, για το #GimmeFive, που στηρίζει τον υγιεινό τρόπο ζωής και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της παραδοσιακής πασχαλινής γιορτής του Λευκού Οίκου «Easter Egg Roll», που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε παιδιά κάτω των 13 ετών.



Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δήλωσε στην εκπομπή ότι με το #GimmeFive ζητά από όλους της πολίτες της χώρας να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες και σε αυτή την προσπάθεια την στηρίζουν πολλές διασημότητες όπως η Μπιγιονσέ, αλλά ακόμα και οι αστροναύτες που βρίσκονται στο διαστημικό λεωφορείο.



Η Μισέλ Ομπάμα ανέφερε ότι στην γιορτή του Λευκού Οίκου «Easter Egg Roll», που χρονολογείται από το 1878, θα πάρουν μέρος και stars από την εκπομπή «So You Think You Can Dance», που θα διδάξουν χορό σε όσους θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στους εξωτερικούς χώρους του Λευκού Οίκου στις 6 Απριλίου.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης