Ισπανία: Μαινόμενος ταύρος έστειλε στην εντατική 20χρονο Αμερικανό!

Ισπανία: Μαινόμενος ταύρος έστειλε στην εντατική 20χρονο Αμερικανό!

Ένας τεράστιος ταύρος επιτέθηκε με μανία σε 20χρονο Αμερικανό τουρίστα στο ετήσιο φεστιβάλ ταυρομαχίας στην ισπανική πόλη Ciudad Rodrigo -  Ο άτυχος νέος χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση


Ισπανία: Μαινόμενος ταύρος έστειλε στην εντατική 20χρονο Αμερικανό!
Πλημμυρισμένος στα αίματα, βαριά τραυματισμένος και ημίγυμνος, βρέθηκε ο 20χρονος Αμερικανός τουρίστας Μπένζαμιν Μίλερ που επισκέφθηκε μαζί με μια ομάδα φοιτητών από τις ΗΠΑ το ετήσιο φεστιβάλ ταυρομαχίας στην μικρή ισπανική πόλη Ciudad Rodrigo.

Κλείσιμο


Ο νεαρός άντρας δέχθηκε επίθεση από το μαινόμενο ταύρο που τον εκσφεδόνισε με δύναμη στον αέρα, αφού πρώτα τον τραυμάτισε σοβαρά στους μηρούς, στο σφιγκτήρα μυ και στην πλάτη, αφήνοντας το νεαρό άντρα μέσα στα αίματα.



Παρά τις προσπάθειες των φίλων του να τον γλιτώσουν από την οργή του ζώου, ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της πόλης Σαλαμάνκα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο χειρουργός Enrique Crespo δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από το μέγεθος της πληγής στον μηρό του αριστερού ποδιού του 20χρονου που είχε μήκος 40 εκατοστά!



«Δεν είναι ο χειρότερος τραυματισμός που έχω δει, αλλά είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ» δήλωσε μετά την χειρουργική επέμβαση ο Crespo.

Ο Pedro Munoz, εκπρόσωπος του συμβουλίου της πόλης, δήλωσε ότι ο γιατρός Crespo είναι ένας επιστήμονας παγκοσμίου φήμης και ότι η πόλη διαθέτει και ελικόπτερο για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο, αν παραστεί ανάγκη.

Εκτός από τον 20χρονο Αμερικανό στο φεστιβάλ τραυματίστηκαν ελαφρύτερα ένας 46χρονος Σκοτσέζος και ένας 31χρονος Ισπανός.

Η πόλη Ciudad Rodrigo έχει 14.000 κατοίκους, βρίσκεται στα σύνορα με την Πορτογαλία και είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Το φεστιβάλ ταυρομαχιών γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη και έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης