Γαλλία: Συνέντευξη σε περιοδικό των τζιχαντιστών της συντρόφου του Κουλιμπαλί

Γαλλία: Συνέντευξη σε περιοδικό των τζιχαντιστών της συντρόφου του Κουλιμπαλί

Ένα περιοδικό στη γαλλική γλώσσα έχουν παρουσιάσει στο Twitter οι τζιχαντιστές - Το περιοδικό αποκαλύπτει πού βρίσκεται η σύντροφος του τζιχαντιστή, που αιματοκύλισε το Παρίσι στις 9 Ιανουαρίου

Γαλλία: Συνέντευξη σε περιοδικό των τζιχαντιστών της συντρόφου του Κουλιμπαλί
Η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, η νούμερο ένα καταζητούμενη στη Γαλλία και σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, του δράστη της ομηρίας με τους τέσσερις νεκρούς σε εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι στις 9 Ιανουαρίου, φαίνεται ότι βρίσκεται ασφαλής στο πλευρό των τζιχαντιστών, στο Ισλαμικό χαλιφάτο.

Στο περιοδικό των τζιχαντιστών «Dar al Islam», το οποίο κυκλοφόρησε στον λογαριασμό τους στο Twitter στη γαλλική  γλώσσα, αποκαλύπτει ότι η 26χρονη γυναίκα βρίσκεται στο Ισλαμικό Κράτος ασφαλής και μάλιστα έχει δισέλιδη συνέντευξή της, στην οποία η νεαρή γυναίκα δηλώνει ότι ταξίδεψε χωρίς καμιά δυσκολία μέσω Τουρκίας και έφθασε στα εδάφη των τζιχαντιστών πριν τις 9 Ιανουαρίου.

Κλείσιμο


Σε ερώτηση για τον Κουλιμπαλί και πώς εκείνος αισθάνθηκε όταν έμαθε την ίδρυση Ισλαμικού χαλιφάτου, η Μπουμεντιέν απάντησε ότι ο σύντροφός της επιθυμούσε να ταξιδέψει στο Ισλαμικό Κράτος και να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Στην ίδια συνέντευξη η 26χρονη απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τις συμβουλές που θα έδινε σε μουσουλμάνες γυναίκες και τις καλεί να είναι υπομονετικές και να κάνουν εύκολη τη ζωή των συζύγων τους!

Το περιοδικό εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 23 Δεκεμβρίου και δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους στο Twitter. Στην έκδοση του Φεβρουαρίου έχει στο εξώφυλλο τον Πύργο του Άιφελ που φυλάσσεται από  Γάλλους στρατιώτες και τον τίτλο: «Είθε ο Αλλάχ να καταραστεί τη Γαλλία». Στο εσωτερικό του υμνεί τον Κουλιμπαλί και καλεί για περισσότερες επιθέσεις ενάντια σε όσους προσβάλλουν τον προφήτη Μωάμεθ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης