Γαλλία: Υποχωρεί η δημοφιλία Ολάντ και Βαλς

Γαλλία: Υποχωρεί η δημοφιλία Ολάντ και Βαλς

Το ποσοστό δημοτικότητας του προέδρου Ολάντ υποχώρησε κατά 8 εκατοστιαίες μονάδες στο 30%, ενώ εκείνο του πρωθυπουργού Ολάντ μειώθηκε κατά 7 μονάδες στο 52%

Γαλλία: Υποχωρεί η δημοφιλία Ολάντ και Βαλς
Μεγάλη είναι η πτώση στη δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού της κυβέρνησής του Μανουέλ Βαλς μετά τη μεγάλη άνοδο που καταγράφηκσε ύστερα από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι.

Το ποσοστό δημοτικότητας του προέδρου Ολάντ υποχώρησε κατά 8 εκατοστιαίες μονάδες στο 30%, ενώ εκείνο του πρωθυπουργού Ολάντ μειώθηκε κατά 7 μονάδες στο 52%, σύμφωνα με την έρευνα του ινστιτούτου Ipsos που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Le Point. Η έρευνα έγινε σε δείγμα 963 προσώπων την Παρασκευή και το Σάββατο.

Κλείσιμο
Μετά τις επιθέσεις στα γραφεία της γαλλικής εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo και σε εβραϊκό παντοπωλείο, το ποσοστό δημοτικότητας του Ολάντ - το οποίο είχε πέσει σε ιστορικό χαμηλό (13%) εξαιτίας της επίμονα υψηλής ανεργίας και των δυσκολιών με τις οποίες έχει βρεθεί αντιμέτωπη η γαλλική οικονομία - είχε διπλασιαστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης