ΗΠΑ: Bρήκε 6 κιλά μαριχουάνα κρυμμένη στο βανάκι που αγόρασε πριν από 14 χρόνια!

ΗΠΑ: Bρήκε 6 κιλά μαριχουάνα κρυμμένη στο βανάκι που αγόρασε πριν από 14 χρόνια!

Είχε κολλήσει η πόρτα του συνοδηγού και όταν αφαίρεσε την επένδυση για να δει τι συμβαίνει έμεινε με το στόμα ανοιχτό

ΗΠΑ: Bρήκε 6 κιλά μαριχουάνα κρυμμένη στο βανάκι που αγόρασε πριν από 14 χρόνια!
Η Μέλοντι Πέιλ αγόρασε το 2001 από έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη κωμόπολη Αλαμογκόρντο του Νέου Μεξικού ένα βανάκι Chevrolet κατασκευής του 1990. Με αυτό έκανε όλες τις καθημερινές μετακινήσεις της, μετέφερε τα τέσσερα παιδιά της στο σχολείο και στις προπονήσεις τους και τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν στους επιβάτες της και τα εγγόνια της.

Πρόσφατα κόλλησε η πόρτα του συνοδηγού και παρακάλεσε έναν οικογενειακό φίλο να την βοηθήσει. Ο τελευταίος αφαίρεσε την επένδυση και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς πίσω από το πλαστικό ήταν κρυμμένα έξι κιλά μαριχουάνα.

Κλείσιμο
Για καλή τύχη της Πέιλ, η μαριχουάνα ήταν τόσο παλιά και τόσο καλά συσκευασμένη, ώστε δεν είχαν τα πακέτα την χαρακτηριστική μυρωδιά του συγκεκριμένου ‘’χόρτου’’. Έτσι δεν έγινε ποτέ αντιληπτή από την αστυνομία, αν και όλα αυτά τα χρόνια είχε περάσει πάμπολλες φορές το βανάκι τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού! Και βέβαια, αν την έπιαναν, θα ήταν δύσκολο να αποδείξει, ότι δεν είχε κρύψει η ίδια στο αυτοκίνητο τη μαριχουάνα, η οποία κατασχέθηκε τελικά.

Φαίνεται πάντως δύσκολο να βρεθεί, ποιος είχε τοποθετήσει τη μαριχουάνα στο βανάκι. Για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του είναι μόνον γνωστό, ότι ήταν Γερμανός. Τώρα θα περάσει το αυτοκίνητο από ακτίνες, ώστε να διαπιστωθεί, αν κρύβονται και άλλα ναρκωτικά στο εσωτερικό του.

 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης