Έφτιαξαν βιβλίο για τον Ερντογάν με εξώφυλλο κλεμμένο από τουρκικό σίριαλ!

Έφτιαξαν βιβλίο για τον Ερντογάν με εξώφυλλο κλεμμένο από τουρκικό σίριαλ!

Το εξώφυλλο του βιβλίου που κυκλοφορεί στη γειτονική χώρα και αναφέρεται στα πρώτα χρόνια του προέδρου Ερντογάν, δημιουργεί έριδες στην Τουρκία

Έφτιαξαν βιβλίο για τον Ερντογάν με εξώφυλλο κλεμμένο από τουρκικό σίριαλ!
Ένα βιβλίο με τίτλο «The Man from Kasımpaşa: I’ll End This Game» (Ο άντρας από την Κασίμπασα: Θα τελειώσω αυτό το παιχνίδι), βγήκε πρόσφατα στην Τουρκία και έχει θέμα τα πρώτα χρόνια της ζωής και της πολιτικής καριέρας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όμως, δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει το βιβλίο και σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet πρόκειται να δημιουργηθεί δικαστική διαμάχη, καθώς το εξώφυλλο που παρουσιάζει τον Ερντογάν να φορά ένα καφέ γιλέκο και να έχει σκληρό ύφος, είναι το ίδιο με την αφίσα που πριν δύο χρόνια διαφήμιζε την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Tatar Ramazan», στην οποία ο ηθοποιός Μπουλέντ Ινάλ έχει τον ρόλο ενός ανθρώπου που προσπαθεί να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά βρίσκεται στη φυλακή.

Κλείσιμο
Επίσης η φράση «Εγώ θα τελειώσω αυτό το παιχνίδι», σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο είναι ατάκα της ίδιας σειράς.

Πάντως, ο συγγραφέας του βιβλίου, Fehmi Demirağ, υπεραμύνεται των κατηγοριών που του αποδίδονται για το εξώφυλλο, λέγοντας ότι πρόκειται για πρωτότυπο σχέδιο Τούρκου εικονογράφου, ενώ για το περιεχόμενο του βιβλίου υποστηρίζει, ότι, αν και για τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο πάρκο Γκεζί, έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα περίπου εξήντα βιβλία, για τον Ερντογάν δεν έχει γραφεί κανένα...


 
Ο συγγραφέας ανέφερε: «Έγραψα το βιβλίο ώστε τα προσωπικά χαρακτηριστικά του Ταγίπ Ερντογάν να χρησιμεύσουν ως πρότυπο στη νεολαία μας. Το βιβλίο αναφέρεται στον σκληρό άντρα της Κασίμπασα και προκαλούμε τον κόσμο με την στάση του Ερντογάν, που είναι στάση ανθρώπου από την Κασίμπασα».



Σημειώνεται, ότι η Κασίμπασα είναι συνοικία στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στον Κεράτιο κόλπο, που είναι γνωστή για την «σκληρή στάση των αρσενικών κατοίκων της», τουλάχιστον έτσι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης