Τουρκία:Έξαλλος ο Ερντογάν με καπνιστή, ζήτησε να τιμωρηθεί επί τόπου!

Τουρκία:Έξαλλος ο Ερντογάν με καπνιστή, ζήτησε να τιμωρηθεί επί τόπου!

«Αετομάτης» αποδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, που σε περίπατο που έκανε την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, εντόπισε έναν άντρα να καπνίζει στον δεύτερο όροφο καφετέριας...

Τουρκία:Έξαλλος ο Ερντογάν με καπνιστή, ζήτησε να τιμωρηθεί επί τόπου!
Την άμεση και επί τόπου τιμωρία, ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για έναν καπνιστή που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο καφετέριας στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν περπατούσε την Κυριακή στην συνοικία Esenler της Κωνσταντινούπολης παρέα με τον δήμαρχο και άλλους αξιωματούχους, όταν εντόπισε έναν άντρα να καπνίζει στον δεύτερο όροφο καφετέριας. Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε από τον δήμαρχο Καντίρ Τοπμπάς να τιμωρηθεί ο άντρας άμεσα, καθώς στην χώρα απαγορεύεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους.

Κλείσιμο
Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση λέγοντας στον Ερντογάν ότι ο καπνιστής θα μπορούσε να ζητήσει απλά συγγνώμη, αλλά ο πρόεδρος δεν δέχτηκε την πρόταση του δημάρχου και επέμεινε για την άμεση τιμωρία του καπνιστή, αναζητώντας ταυτόχρονα την δημοτική αστυνομία.



Πράγματι, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένα περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας κατέφθασε στο σημείο και επέβαλε στον άντρα πρόστιμο 91 τουρκικών λιρών (32 ευρώ).

Όμως, μέσα στην ίδια καφετέρια βρισκόταν ο Οζάν Ισίκ, επικεφαλής της νεολαίας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και ο οποίος έγραψε αργότερα στο twitter, ότι ο Ερντογάν εκνευρίστηκε, όταν ο ίδιος και η παρέα του δεν τον χαιρέτισαν, αν και ο πρόεδρος κοίταξε προς το μέρος τους και έτσι, ο καπνιστής «πλήρωσε» το μένος του προέδρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης