Τουρκία: Χώρισε τον άντρα της και ζήτησε καταφύγιο στους τζιχαντιστές!

Τουρκία: Χώρισε τον άντρα της και ζήτησε καταφύγιο στους τζιχαντιστές!

Μια 24χρονη από το Κιργιστάν πήρε διαζύγιο και ζήτησε καταφύγιο στο «Ισλαμικό Χαλιφάτο» των τζιχαντιστών μαζί με τον τριών ετών γιο της

Τουρκία: Χώρισε τον άντρα της και ζήτησε καταφύγιο στους τζιχαντιστές!
Η 24χρονη Asiya Ummi Abdullah είναι από το Κιργιστάν, αλλά πριν έξι χρόνια πήγε στην Κωνσταντινούπολη και παντρεύτηκε τον 44χρονο πωλητή αυτοκινήτων Sahin Aktan. Η νεαρή γυναίκα απέκτησε ένα αγοράκι τριών ετών και ταυτόχρονα ασπάστηκε τον ισλαμισμό.

Πρόσφατα η 24χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της και μαζί με τον τρίχρονο γιο της κατέφυγε στη πόλη Ράκα της Συρίας, που αποτελεί το προπύργιο των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (IS). Η γυναίκα επικοινώνησε με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press μέσω γραπτών μηνυμάτων στο Facebook και δήλωσε ότι το περιβάλλον δίπλα στους τζιχαντιστές είναι ιδανικό για τον τρίχρονο γιο της!

Κλείσιμο


Η ίδια τόνισε ότι ο μικρός μεγαλώνει μακριά από το σεξ, τα ποτά, τα ναρκωτικά και το έγκλημα, που μαστίζουν την Κωνσταντινούπολη και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της πνευματικά ποτέ δεν ήταν καλύτερα...

Η ιστορία της νεαρής μητέρας πήρε μεγάλη δημοσιότητα καθώς ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από τον Τύπο στην Τουρκία για να ξαναδεί τον τρίχρονο γιο του. Ο άντρας έδωσε συνέντευξη στον Τύπο από το γραφείο του δικηγόρου του στην Κωνσταντινούπολη και δήλωσε, ότι ενώ τα πρώτα χρόνια του γάμου του το ζευγάρι ήταν καλά, αργότερα η γυναίκα φόρεσε μαντίλα, προσευχόταν πέντε φορές την ημέρα και ζήτησε και από τον σύζυγό της να κάνει το ίδιο.



Πάντως, η 24χρονη απάντησε μέσω του Associated Press στους ισχυρισμούς του συζύγου της λέγοντας ότι αισθανόταν μοναξιά στην Κωνσταντινούπολη και ο σύζυγός της, αλλά και η οικογένειά του, την μεταχειρίζονταν σαν σκλάβα.

Στην Τουρκία πιστεύεται ότι πάνω από πενήντα οικογένειες έχουν περάσει τα σύνορα για να ζήσουν στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά το γεγονός δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό, επειδή οι συγγενείς τους φοβούνται να μιλήσουν. Ένας ηλικιωμένος από την Cumra της κεντρικής Τουρκίας δήλωσε ανώνυμα στο Associaeted Press ότι ο γιος του και η νύφη του έχουν ήδη μετακομίσει στο «κράτος» των τζιχαντιστών.

Με πρόσφατο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές παρουσιάζουν τα παιδιά στο χαλιφάτο να ζουν μια όμορφη ζωή παίζοντας σε λούνα παρκ στη Ράκα της Συρίας, ενώ κάποιοι από αυτούς εικονίζονται να κρατούν τα παιδιά τους αγκαλιά σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν οικογένειες στο νέο «κράτος» τους! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης