Είναι πολλοί οι ειδικοί που συνιστούν προσοχή στα ατυχήματα που συμβαίνουν στις διακοπές, αλλά πραγματικά λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν αυτό που συνέβη σε έναν 27χρονο άντρα στο Οχάιο των ΗΠΑ.
Το απίστευτο δεν είναι ότι έπεσε από έναν γκρεμό και τραυματίστηκε, αλλά ότι το έπαθε ενώ... υπνοβατούσε! Ο ίδιος, περιγράφοντας την εμπειρία του λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήμουν νεκρός ή ζωντανός».
Ο 27χρονος Ράιαν Κάμπελ είχε κατασκηνώσει στην περιοχή με την παρέα του.
Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, τον είχε πάρει ο ύπνος σε μια σκιά, κοντά στον γκρεμό. Ξαφνικά, οι φίλοι του τον είδαν από μακριά να σηκώνεται και να περπατά κατευθείαν προς τα βράχια!
Κλείσιμο
Τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να τον απεγκλωβίσουν, ευτυχώς σώο και όχι σοβαρά τραυματισμένο.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.