...και σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ - Δείτε το Γερμανό Oliver Struempfl να περπατά 40 μέτρα με τα 27 ποτήρια μπύρας -του ενός λίτρου παρακαλώ- στο παραδοσιακό φεστιβάλ μπύρας Gillamoos στη βαυαρική πόλη Αμπσενμπεργκ
Δεν θέλει κόπο, θέλει... τρόπο. Αν κάποιος δικαιούται να το υποστηρίζει, αυτός είναι ο Γερμανός σερβιτόρος Oliver Struempfl, που κατάφερε κάτι περισσότερο από το να κρατήσει στα χέρια του 27 ποτήρια -του ενός λίτρου παρακαλώ- γεμάτα με μπύρα. Ο Struempfl, δεν πέτυχε απλώς να κρατήσει 27 λίτρα μπύρας στα χέρια του (χωρίς να υπολογίζεται δηλαδή το βάρος που σήκωσε αθροιστικά από τα 27 ποτήρια), αλλά μπόρεσε να τα μεταφέρει σε απόσταση 40 μέτρων.
Όπως ήταν φυσικό, ο Γερμανός σερβιτόρος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Oliver Struempfl εργάζεται στο παραδοσιακό φεστιβάλ μπύρας Gillamoos στη βαυαρική πόλη Αμπσενμπεργκ.
Όπως ο ίδιος ο Struempfl αποκάλυψε, προετοιμάστηκε για το παγκόσμιο ρεκόρ στο γυμναστήριο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.