Φιλιππίνες: Δεν κατάφερε να επιζήσει το κοριτσάκι που «ξύπνησε» στην κηδεία του

Φιλιππίνες: Δεν κατάφερε να επιζήσει το κοριτσάκι που «ξύπνησε» στην κηδεία του

Το κοριτσάκι είχε αρχικά δηλωθεί νεκρό το βράδυ της Παρασκευής - Οι γονείς της την είχαν μεταφέρει σε νοσοκομείο επειδή είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες

Φιλιππίνες: Δεν κατάφερε να επιζήσει το κοριτσάκι που «ξύπνησε» στην κηδεία του
Το συγκλονιστικό βίντεο με το τρίχρονο κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες το οποίο «ξύπνησε» την ώρα της κηδείας του γέμισε με χαμόγελα τους χρήστες του Διαδικτύου και όλους όσοι κατάφεραν να το παρακολουθήσουν, αλλά κυρίως τους συγγενείς του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, βλέποντας τη μικρούλα να κουνιέται μέσα από το φέρετρό της.

Δυστυχώς, όμως, η χαρά τους δεν διήρκεσε πολύ αφού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας το κοριτσάκι έφυγε τελικά από τη ζωή. Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, το παιδί είναι πλέον επίσημα νεκρό.

Κλείσιμο
Το κοριτσάκι είχε αρχικά δηλωθεί νεκρό το βράδυ της Παρασκευής. Οι γονείς της μικρούλας την είχαν μεταφέρει σε νοσοκομείο επειδή είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες. Εκεί, οι γιατροί την εξέτασαν και επιβεβαίωσαν πως δεν είχε καθόλου σφυγμούς, χαρακτηρίζοντάς την κλινικά νεκρή.

Ωστόσο, το Σάββατο και κατά της διάρκεια της κηδείας της στην Aurora των Φιλιππίνων, ένας συγγενής άνοιξε το καπάκι από το φέρετρο και είδε το κοριτσάκι να κουνιέται. Αμέσως ο πατέρας της έβγαλε τη μικρή από το φέρετρο και τη μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, όπως φάνηκε, το κοριτσάκι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον θάνατο.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί κι άλλα ανάλογα περιστατικά με ανθρώπους που ξύπνησαν την ώρα της κηδείας τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης