Καζακστάν: Έφτιαξαν μνημείο όπου «δύο χόμπιτ τραβούν selfie»!

Καζακστάν: Έφτιαξαν μνημείο όπου «δύο χόμπιτ τραβούν selfie»!

Σε κεντρική λεωφόρο, στο Καζακστάν, οι αρχές έφτιαξαν ένα μνημείο στο οποίο ένας ντόπιος συγγραφέας και ένας Ρώσος πολιτικός ακτιβιστής, μορφές του 19ου αιώνα και οι δύο, παρουσιάζονται σαν χόμπιτ που τραβούν selfie...

Καζακστάν: Έφτιαξαν μνημείο όπου «δύο χόμπιτ τραβούν selfie»!
Μετά από τα ειρωνικά σχόλια των ντόπιων για το άγαλμα σε κεντρική λεωφόρο στην πόλη Ust-Kamenogorsk του Καζακστάν, όπου δύο μορφές του 19ου αιώνα, ένας στοχαστής και ένας Ρώσος πολιτικός ακτιβιστής, παρουσιάζονται σαν χόμπιτ που τραβούν «selfie», οι αρχές της πόλης αναγκάστηκαν να «αποκαθηλώσουν» το άγαλμα, μία μόλις ημέρα αφού είχε τοποθετηθεί.

Κλείσιμο


 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tengri news του Καζακστάν, οι ντόπιοι έκαναν πολλά αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι τα δύο γλυπτά μοιάζουν με χόμπιτ ή ότι η στάση που έχουν δείχνει σαν να πρόκειται να βγάλουν «selfie»!

Ακόμα και παράγοντες που συμμετείχαν στον σχεδιασμό του μνημείου, όπως ο συγγραφέας Vladimir Samoylov, παραδέχθηκαν ότι κάτι «πηγαίνει λάθος με το άγαλμα» και υποστήριξαν ότι οι γλύπτες ήταν βιαστικοί προκειμένου να το κατασκευάσουν έγκαιρα!

Μετά την «αποκαθήλωση», σύμφωνα με τους τοπικούς παράγοντες, το άγαλμα θα επανατοποθετηθεί, αφού γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης