Η Μαρίσα Μάγιερ της Yahoo! τα έκανε θάλασσα σε μεγάλο συνέδριο στις Κάννες

Η Μαρίσα Μάγιερ της Yahoo! τα έκανε θάλασσα σε μεγάλο συνέδριο στις Κάννες

Το έριξε στον ύπνο αντί να παρακαθίσει σε σημαντικό δείπνο, ενώ η ομιλία της απογοήτευσε το κοινό

ΗΠΑ: Συγκρούσεις για τις φοροαπαλλαγές
Η Μαρίσα Μάγιερ της Yahoo! τα έκανε θάλασσα σε μεγάλο συνέδριο στις Κάννες
Στα χέρια του Μορφέα αφέθηκε η ιδιαίτερα γοητευτική επικεφαλής της Yahoo, Μαρίσα Μάγιερ στήνοντας επί δύο ώρες μεγαλοστελέχη από το χώρο της διαφήμισης στο διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης, Festival Lions, στις Κάννες.

Η ξανθιά Μαρίσα δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, και μάλιστα καθ' όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ. Παρακοιμήθηκε με αποτέλεσμα να μην φτάσει στην ώρα της σε επίσημο δείπνο εργασίας, όπου ήταν καλεσμένη η αφρόκρεμα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Το δείπνο διοργανώθηκε από την εταιρεία Interpublic Group, και σύμφωνα με την "Wall Street Journal", η δίωρη καθυστέρησή της σχολιάστηκε αρνητικά από τους καλεσμένους. Η ίδια έσπευσε να παραδεχτεί πως η αργοπορία της οφειλόταν στο γεγονός ότι παρακοιμήθηκε, επισημαίνει η "WSJ". Ωστόσο, το Business Insider αναφέρει ότι η Μαρίσα προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους παρευρισκομένους υποστηρίζοντας πως το δείπνο νόμιζε ότι θα ξεκινούσε αργότερα.

Κλείσιμο
Εκτός από την καθυστερημένη άφιξή της στο δείπνο εργασίας, η γενική διευθύντρια της Yahoo τα έκανε... θάλασσα και κατά την παρουσίαση των στόχων της Yahoo. Η παρουσίαση της Μάγιερ χαρακτηρίστηκε ως πρόχειρη και άνευρη και ανώνυμες πηγές ισχυρίζονται πως, εάν δεν διάβαζε κατά γράμμα τις διαφάνειες που προβάλλονταν σε προτζέκτορα, θα είχε αποτύχει πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012, η Μαρίσα εγκατέλειψε μία καριέρα 13 ετών στον όμιλο Google για να δεχθεί πρόταση από τον διαδικτυακό όμιλο Yahoo!, πραγματοποιώντας μία από τις πιο πολυσυζητημένες μετεγγραφές στις ΗΠΑ.

Η 39χρονη, σήμερα, Μαρίσα ξάφνιασε τότε πολλούς με την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική στέγη καθώς θεωρείτο το πρόσωπο που είχε ταυτιστεί με τη Google. Οταν πάντως ανέλαβε τα καθήκοντά της ως γενική διευθύντρια της Yahoo κυοφορώντας μάλιστα παράλληλα το πρώτο της παιδί, εντυπωσίασε τον χώρο των ΜΜΕ με τον δυναμισμό της, να πάρει, δηλαδή, μία τόσο σημαντική απόφαση λίγους μήνες πριν γίνει μαμά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης