Ιταλία: «Η οικογένεια ήταν φυλακή», είπε ο serial killer που σκότωσε γυναίκα και παιδιά

Ιταλία: «Η οικογένεια ήταν φυλακή», είπε ο serial killer που σκότωσε γυναίκα και παιδιά

Μετά το τριπλό φονικό, ο αδίστακτος 31χρονος πήγε να δει το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία στο Μουντιάλ - Τι αποκαλύπτει η γυναίκα με την οποία είχε εμμονή ο δράστης για το επίμονο «φλερτ» του Κάρλο Λίσι



Ιταλία: «Η οικογένεια ήταν φυλακή», είπε ο serial killer που σκότωσε γυναίκα και παιδιά

Συγκλονίζουν την Ιταλία οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού που έγινε τη νύχτα του Σαββάτου από ένα «δαιμονισμένο» 31χρονο που σκότωσε στον ύπνο τους γυναίκα και δυο παιδιά και μετά -για να καλύψει τα ίχνη του- πήγε να δει τον αγώνα της Ιταλίας με την Αγγλία σαν να μην τρέχει τίποτα...

«Ήταν τρελός για εμένα. Τρελός». Με αυτή τη φράση η γυναίκα που βρέθηκε να είναι ερήμην της το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Κάρλο Λίσι, περιγράφει τη συμπεριφορά του 31χρονου απέναντί της.

Κλείσιμο

Ο νεαρός άνδρας που κατακρεούργησε τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά επειδή στέκονταν εμπόδιο στην ευτυχία του, επανειλημμένως προσέγγιζε ερωτικά τη συνάδελφό του, χωρίς ωστόσο το φλερτ του να βρίσκει ανταπόκριση.



Κληθείσα από την αστυνομία για κατάθεση, η γυναίκα δήλωσε πως ο στυγερός δολοφόνος ήθελε να χωρίσει από τη σύζυγό του, Μαρία Κριστίνα Όμες, αλλά δεν έπαιρνε την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.

«Ήταν τρελός για εμένα, αλλά τι μπορούσα να κάνω;», συμπλήρωσε η 30χρονη συνάδελφος του Λίσι, με τον οποίο, όπως είπε, δεν είχαν βρεθεί ποτέ εκτός γραφείου, ούτε είχαν ανταλλάξει φιλιά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν παρατηρήσει ότι ο Λίσι έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για τη γυναίκα, καθώς την αναζητούσε, της έκανε κομπλιμέντα, αλλά κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα αποδεικνυόταν τόσο επικίνδυνος.

Η 30χρονη γυναίκα τον είχε πάντα αποτρέψει, εξηγώντας του ότι έχει σύντροφο και πως ουδέποτε θα κοιτούσε με ερωτικό ενδιαφέρον έναν παντρεμένο άνδρα.



Ωστόσο, οι υπόλοιποι συνάδελφοι κατέθεσαν ότι ο 31χρονος δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται συνέχεια δίπλα της, παρότι κανείς δε μπορούσε να διανοηθεί ότι θα δολοφονούσε τόσο άγρια τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά επειδή τα θεωρούσε «εμπόδιο», όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ο Λίσι.

Η απόρριψη της συναδέλφου, με την οποία είχε εμμονή, το «πρόβλημα» με την οικογένειά του και η αρρωστημένη φαντασία του για μία ζωή διαφορετική από αυτή που ζούσε, οδήγησε το «καλό παιδί» από την περιοχή Μότα Βισκόντι να σκοτώσει με τον πιο στυγερό τρόπο τους αγαπημένους του.



Αφού έκανε έρωτα με τη σύζυγό του για τελευταία φορά, σηκώθηκε από τον καναπέ όπου βρισκόταν το ζευγάρι, οδηγήθηκε φορώντας μόνο το εσώρουχό του στην κουζίνα και πήρε ένα κουζινομάχαιρο 30 εκατοστών. Πλησίασε από πίσω την άτυχη γυναίκα, η οποία ανέμελη έβλεπε τηλεόραση και της κατάφερε την πρώτη μαχαιριά στο λαιμό. Αστραπιαία η 38χρονη σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει «μη», εκείνος απτόητος την πλησίασε και πάλι, καταφέρνοντας της και άλλες μαχαιριές. Με όση δύναμη της είχε απομείνει τον ρωτούσε, κοιτώντας τον βαθιά στα μάτια «γιατί μου το κάνεις αυτό;». Εκείνος σε κατάσταση αλλοφροσύνης της επιτέθηκε και πάλι, γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο και ρίχνοντας την στο δάπεδο. Εκεί, της έδωσε τη μοιραία μαχαιριά…



Στη συνέχεια του αποτρόπαιου εγκλήματος, ανέβηκε τις σκάλες της μονοκατοικίας του και βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα της 5χρονης Τζούλια, η οποία κοιμόταν ασφαλής και σίγουρη ότι οι γονείς της την αγαπούν και την προστατεύουν.

Άνοιξε την πόρτα και η μικρή Τζούλια ήταν ξαπλωμένη χωρίς να έχει ξυπνήσει από τις σπαρακτικές φωνές της μαμάς της. Πλησίασε σιγά σιγά και την μαχαίρωσε μία φορά στον τρυφερό λαιμό της, βυθίζοντάς την σε έναν διαφορετικό… ύπνο. Έπειτα πήγε στην κρεβατοκάμαρά του που κοιμόταν ο 20 μηνών Γκαμπριέλε, απολαμβάνοντας το τεράστιο κρεβάτι των γονιών του. Η λάμα του μαχαιριού βυθίστηκε αστραπιαία στο λαιμό του και το αίμα άρχισε να αναβλύζει.



Ο Λίσι είχε ολοκληρώσει το αιματηρό σχέδιό του. Έμενε να αναστατώσει το σπίτι ώστε να δηλώσει στην αστυνομία ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα ληστών. Αναποδογύρισε έπιπλα, άδειασε συρτάρια, πέταξε αντικείμενα στο δάπεδο, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο… Βέβαια, καθώς το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, ο Λίσι είχε ανοίξει το χρηματοκιβώτιο δίχως να το παραβιάσει, στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς να σκεφτούν ότι εκείνος ήταν ο δράστης.



Αμέσως μετά, άλλαξε εσώρουχο, το οποίο ήταν ποτισμένο στο αίμα, πλύθηκε, ντύθηκε και κατευθύνθηκε ψύχραιμος στην καφετέρια της περιοχής για να δει με άλλους 30 φίλους του τον αγώνα Αγγλία - Ιταλία. Πανηγύρισε τα γκολ του Μαρκίζιο και του Μπαλοτέλι και φώναζε συνθήματα για την Εθνική Ιταλίας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όταν επέστρεψε σπίτι του, κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας πως είχε βρει νεκρούς τη σύζυγο και τα παιδιά του…



«Θέλω να μου αποδοθεί η αυστηρότερη ποινή. Εγώ τους σκότωσα», ομολόγησε έπειτα από ώρες ανάκρισης ο 31χρονος, χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του.



«Η οικογένεια ήταν φυλακή για εμένα. Δεν άντεχα πια αυτή τη ζωή. Δεν μου αρκούσε το διαζύγιο, γιατί μετά θα έμεναν πίσω τα παιδιά», ήταν η απάντηση του Λίσι στους αστυνομικούς.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης