Γαλλία: Επιχείρηση της αστυνομίας για να απομακρύνει μετανάστες από καταυλισμό

Γαλλία: Επιχείρηση της αστυνομίας για να απομακρύνει μετανάστες από καταυλισμό

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι αρχές, τα κρούσματα ψωριάσης τους αναγκάζουν να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των μεταναστών που προέρχονται από την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή

Από τα «decks» στην πασαρέλα, ο γιος του Σαρκοζί!
Γαλλία: Επιχείρηση της αστυνομίας για να απομακρύνει μετανάστες από καταυλισμό
Με στόχο την απομάκρυνση περίπου 800 μεταναστών, η γαλλική αστυνομία έχει περικυκλώσει καταυλισμό κοντά στο λιμάνι της πόλης Καλί στα βόρεια της χώρας.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι αρχές, τα κρούσματα ψωριάσης τους αναγκάζουν να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των μεταναστών που προέρχονται από την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει τους μετανάστες και τους είχε δώσει περιθώριο να αποχωρήσουν μόνοι τους, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς οι ίδιοι θέλουν να μεταβούν στη Βρετανία και μέχρι να το καταφέρουν δεν έχουν που αλλού να πάνε εκτός από το παραμείνουν στους καταυλισμούς, τονίζει το BBC.

Στο νομό Πα ντε Καλαί της βορειοδυτικής Γαλλίας το Εθνικό Μέτωπο συγκέντρωσε το 34% της ψήφου στις εκλογές της Κυριακής, ένα από τα καλύτερα αποτελέσματά του και τριπλάσιο από το ποσοστό που συγκέντρωσε στην ίδια περιοχή στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης