Video game από αμερικανική εταιρεία γίνεται ο Κιμ Γιόνγκ Ουν

Video game από αμερικανική εταιρεία γίνεται ο Κιμ Γιόνγκ Ουν

Ο βορειοκορεάτης δικτάτορας καλείται «να εξολοθρεύσει κύματα ιμπεριαλιστών, να πολεμήσει μεγάλα αφεντικά και να καβαλήσει μονόκερους» - Στο πλευρό του και ο Ντένις Ρόντμαν

Ε.Ε.: Δράση για στήριξη της Ιρλανδίας
Video game από αμερικανική εταιρεία γίνεται ο Κιμ Γιόνγκ Ουν
Σε ρετρό ηλεκτρονικό παιχνίδι με τίτλο «Glorious Leader» που θυμίζει τις εποχές των ουφάδικων θα πρωταγωνιστήσει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Στόχος του είναι «να εξολοθρεύσει κύματα ιμπεριαλιστών, να πολεμήσει μεγάλα αφεντικά και να καβαλήσει μονόκερους».

Κλείσιμο


Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το παιχνίδι δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία Moneyhorse Games με έδρα την Ατλάντα.

Θέλοντας μάλιστα να προκαλέσει ακόμα περισσότερα σχόλια για το δημιούργημά της αυτό που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2014 η εταιρεία εξέδωσε μια προκλητική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας σας διατάζει να μάθετε ότι όλα τα καπιταλιστικά γουρούνια στην Moneyhorse LLC αναπτύσσουν το Glorious Leader!».



Στις πρώτες εικόνες του διαφημιστικού τρέιλερ εμφανίζεται ο βορειοκορεάτης ηγέτης να δηλώνει ότι προετοιμαζόταν για χρόνια «για τη στιγμή που θα κατέστρεφε τα καπιταλιστικά γουρούνια».

Στη συνέχεια παρουσιάζονται εικόνες από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή έναν μικρόσωμο Κιμ να τρέχει στους δρόμους της Πιονγιάνγκ, να πυροβολεί κατά αμερικανών αλεξιπτωτιστών και να βάζει φωτιά σε μια σημαία των ΗΠΑ. Το τρέλιερ τελειώνει με τον Κιμ να έχει στο πλευρό του τον Ντένις Ρόντμαν λίγο πριν να εξαφανιστούν και οι δύο μέσα από ένα γήπεδο μπάσκετ.





Ο διευθύνων σύμβουλος της Moneyhorse Games υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η εταιρεία του προσπάθησε «να περπατήσει στο λεπτό σκοινί της σάτιρας χωρίς να απολογηθεί για το καθεστώς» μεταφέροντας την έκπληξή του για δύο πράγματα μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ: πρώτον ότι δεν υπήρχαν αρνητικά σχόλια και δεύτερον ότι ήταν μεγάλος ο αριθμός των Νοτιοκορεατών που ζήτησαν να μάθουν πότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στη χώρα τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης