ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλος εκτόξευσε φουσκωτό παιχνίδι με δύο παιδιά στα 15 μέτρα

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλος εκτόξευσε φουσκωτό παιχνίδι με δύο παιδιά στα 15 μέτρα

Δύο αγόρια τραυματίστηκαν σοβαρά και ένα 10χρονο κορίτσι ελαφρά

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλος εκτόξευσε φουσκωτό παιχνίδι με δύο παιδιά στα 15 μέτρα
Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού, όπου ένα μικρό αγόρι έχασε τη ζωή του όταν ο αέρας παρέσυρε τον φουσκωτό κύλινδρο μέσα στον οποίο έπαιζε με την αδερφή του. Σήμερα διαβάζουμε σε ξένες εφημερίδες, ένα ανάλογο περιστατικό σε προάστιο στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Ανεμοστρόβιλος εκτόξευσε στον αέρα σε ύψος 15 μέτρα δύο μικρά αγόρια που έπαιζαν μέσα σε φουσκωτό παιχνίδι, ενώ ένα 10χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά πέφτοντας στο έδαφος, αφού πρόλαβε να βγει από το φουσκωτό παιχνίδι προτού αυτό «πετάξει στον ουρανό.

Το φουσκωτό παιχνίδι αφού στροβιλίστηκε για λίγα λεπτά στον αέρα κατέληξε στο έδαφος, τρία τετράγωνα μακριά από την περιοχή, ενώ τα δύο παιδιά που ήταν μέσα σε αυτό, ένας 5χρονος και ένας 6χρονος, τραυματίστηκαν σοβαρά από την πτώση και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Κλείσιμο
Ο 5χρονος έσπασε τα δύο του χέρια πέφτοντας πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ενώ ο 6χρονος φέρει κάκωση στο κεφάλι από την απότομη πτώση.


 
Οι γείτονες αναφέρουν ότι το φουσκωτό παιχνίδι, που έχει σχήμα σπιτιού, δεν είχε οροφή ή προστατευτικό δίχτυ στο πλάι και το είχε εγκαταστήσει ένοικος σε διαμέρισμα της περιοχής για να παίζουν τα παιδιά της γειτονιάς.


 Ένας από τους γείτονες δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ μια μητέρα δήλωσε ότι είδε το θέαμα το οποίο ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης