Δανία: Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε σαν λαός!

Δανία: Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε σαν λαός!

Ταξιδιωτικό πρακτορείο πριμοδοτεί ζευγάρια για να χτυπήσει την υπογεννητικότητα - Ειδικά πάκετα για να πάνε ζευγάρια διακοπές στην περίοδο της ωορρηξίας - Και μπόνους διακοπές σε όσους καταφέρουν να τεκνοποιήσουν

Δανία: Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε σαν λαός!
Δεν είναι λίγες οι χώρες του δυτικού κόσμου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογεννητικότητας, καθώς κατά καιρούς παρουσιάζονται στοιχεία, ακόμα πιο δραματικά από τα προηγούμενα.

Πώς προσπαθούν οι διάφορες χώρες ανά τον κόσμο να αντιμετωπίσουν το ζήτημα - που για πολλούς αναλυτές, θεωρείται και μάστιγα - σήμερα; Με επιδόματα, ρυθμίσεις που διευκολύνουν τη νέα μητέρα, και μέτρα στήριξης για το νέο ζευγάρι. Τα αποτελέσματα, πάντως, είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά: χρόνο με το χρόνο το πρόβλημα αυξάνεται και η υπογεννητικότητα μεγεθύνεται.

Κλείσιμο
Την διαφορετική λύση στο πρόβλημα, εμπνεύστηκε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο της Δανίας.
Η βορειοευρωπαϊκή χώρα, ταλανίζεται και αυτή από το ζήτημα της υπογεννητικότητας και ακριβώς αυτό έδωσε την ιδέα στους υπεύθυνους να οργανώσουν έναν - πραγματικά πρωτότυπο - διαγωνισμό: «Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε»! 

Το ταξιδιωτικό γραφείο Spies Travel, που είναι το δανέζικο παράρτημα του τουριστικού κολοσσού Thomas Cook, με αφορμή το γεγονός ότι το ποσοστό γεννήσεων στη χώρα βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 27 ετών, ξεκίνησε μια καμπάνια που καλεί τους Δανούς να πάνε διακοπές, να κάνουν σεξ και να συλλάβουν ένα ή... περισσότερα παιδιά.

Το διαφημιστικό βίντεο του πρακτορείου διαρκεί δύο λεπτά και ξεκινά δείχνοντας εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές και λυπημένους συνταξιούχους... Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα ζευγάρι, στο Παρίσι, την Πόλη του Φωτός κι έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου: φιλιούνται στον Πύργο του Άιφελ, χορεύουν στο Μουλέν Ρουζ και ψωνίζουν σέξι εσώρουχα στις μπουτίκ της πόλης.... 

«Η Έμμα είναι Δανή», ακούγεται στο βίντεο, «αλλά παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία, δημιουργήθηκε στο Παρίσι. Ακριβώς εδώ, σ'αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου»!  Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι Δανοί κάνουν κατά 46% περισσότερο σεξ στις διακοπές, ενώ συλλαμβάνονται κατά 10% περισσότερα μωρά την περίοδο αυτή της χαλάρωσης. 

«Σας κάνουμε δώρο το ταξίδι», λέει το πρακτορείο, «στην τελική, βοηθάμε και το μέλλον της δουλειάς μας»! 

Η εταιρία λοιπόν, προσφέρει ειδική «έκπτωση ωορρηξίας» στις γυναίκες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό και τους κλείνει το ταξίδι, ακριβώς στη γονιμότερη περίοδο. Αυτές από την πλευρά τους θα πρέπει - στην περίπτωση που όλα πάνε κατ' ευχήν -  να προσκομίσουν τις φωτογραφίες του θετικού τεστ εγκυμοσύνης και ένα ημερολόγιο, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερα  δώρα - μεταξύ αυτών και οι πάνες τριών ετών και οικογενειακό πακέτο διακοπών για το μέλλον! 

Πάντως οι εταιρία δεν αποκλείει από τον διαγωνισμό ηλικιωμένους ή ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς «δεν πρόκειται για την νίκη, αλλά για τη χαρά της συμμετοχής»! 



Μένει να δούμε αν η Thomas Cook εμπνευστεί από την ιδέα της θυγατρικής της και εφαρμόσει και η ίδια ανάλογα προγράμματα που θα συνδυάζουν τις διακοπές, το σεξ και τις γεννήσεις και σε άλλες χώρες, όπου δραστηριοποιείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης