Σ. Αραβία: Τον μαστίγωσαν 1000 φορές και τον καταδίκασαν σε 10 χρόνια φυλακή

Σ. Αραβία: Τον μαστίγωσαν 1000 φορές και τον καταδίκασαν σε 10 χρόνια φυλακή

«Ο Βασιλιάς της συνοικίας Ναζίμ» είχε παραβιάσει πολλάκις τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ είχε σκοτώσει με το αμάξι του και έναν φίλο του...

Σ. Αραβία: Τον μαστίγωσαν 1000 φορές και τον καταδίκασαν σε 10 χρόνια φυλακή
Με φυλακή, ξύλο και απαγόρευση οδήγησης εφ' όρου ζωής τιμώρησε δικαστήριο του Ριάντ έναν οδηγό που είχε κάνει σωρεία παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο "Ο Βασιλιάς της συνοικίας Ναζίμ" ενώ στο YouTube υπάρχουν βίντεο του, στα οποία κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του ακόμα και σε πολυσύχναστους δρόμους.

Κλείσιμο
Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο εκείνος οδηγεί το αυτοκίνητό του, ενώ άλλοι δύο φίλοι του βγάζουν δύο πολυβόλα από τα παράθυρα και πυροβολούν στον αέρα. Σύμφωνα με τις Αρχές έχει προκαλέσει και τον θάνατο ενός φίλου του την ώρα που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του.

Ο νεαρός πάντως φαίνεται πως τη γλύτωσε φθηνά καθώς ο εισαγγελέας του δικαστηρίου είχε ζητήσει τη θανατική ποινή για τον κατηγορούμενο. Ωστόσο οι δικαστές αποφάσισαν τη φυλάκισή του με οριακή πλειοψηφία δύο προς ένα.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει έφεση καθώς όπως τονίζει οι πράξεις του είναι ικανές για να καταδικαστεί σε θάνατο κυρίως επειδή έχει σκοτώσει άνθρωπο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης