Παρελθόν για το CBS η δημοσιογράφος-εφιάλτης του Μπαράκ Ομπάμα

Παρελθόν για το CBS η δημοσιογράφος-εφιάλτης του Μπαράκ Ομπάμα

Η Σέριλ Ατκινσον έφυγε από το κανάλι

Παρελθόν για το CBS η δημοσιογράφος-εφιάλτης του Μπαράκ Ομπάμα
Η Σέριλ Ατκινσον, ο... εφιάλτης του Μπαράκ Ομπάμα ή το επονομαζόμενο "Πιτ Μπουλ" του αμερικανικού δικτύου CBS, έσπασε το συμβόλαιό της για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο.

Η 52χρονη Ατκινσον κατέληξε σε συμφωνία με το CBS, ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, ώστε να λυθεί η συνεργασία τους.

Κλείσιμο
Η Άτκινσον που εργαζόταν επί δύο δεκαετίες στο αμερικανικό δίκτυο, είχε ζητήσει από διεύθυνση να σταματήσει η συνεργασία τους με το επιχείρημα ότι επενέβαινε στην δουλειά της κι ότι πλέον δεν έκανε ερευνητική δημοσιογραφία. "Ένιωθα ότι η δουλειά μου δεν υποστηριζόταν από την διεύθυνση του καναλιού", δηλώνει.  

Τα τελευταία χρόνια, η Σέριλ είχε αποκτήσει την... ρετσινιά να βγάζει on air όλα τα "κακώς κείμενα" της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα. Για το λόγο αυτό, κάθε φορά που η 52χρονη δημοσιογράφος ζητούσε μία συνέντευξη από τον Λευκό Οίκο, η απάντηση ήταν ένα μεγάλο  «όχι».

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος έχει μαύρη ζώνη στο ταε κβο ντό και ξεκίνησε τηλεοπτική δημοσιογραφία το 1990 από το CNN. Είναι γέννημα- θρέμμα της Φλόριντα.

Η δημοσιογραφία της επικεντρώνεται στην έρευνα. Πολλοί από τους συναδέλφους της δεν την παραδέχονται. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Politico",  ακολουθεί πιστά μία «πολιτική ατζέντα», φιλική προς το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και τα πολιτικά της «πιστεύω» μπαίνουν πάνω από τη δουλειά της.  Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι έχει πέσει θύμα υποκλοπής. «Πολλά στοιχεία από τον υπολογιστή μου υπεκλάπησαν», είχε δηλώσει η Σέριλ πριν από λίγους μήνες  αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι είναι «έργο» της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης