Νάταλι Σίσον: Η πλούσια... άστεγη που ζει με μία βαλίτσα στο χέρι!

Νάταλι Σίσον: Η πλούσια... άστεγη που ζει με μία βαλίτσα στο χέρι!

Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες, μετράει τέσσερις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και 17 κάρτες SIM για το κινητό της - Η 36χρονη «επιχειρηματίας με την βαλίτσα» -όπως έχει γίνει γνωστή στα διεθνή μέσα- μιλάει για την περιπετειώδη ζωή της!

Νάταλι Σίσον: Η πλούσια... άστεγη που ζει με μία βαλίτσα στο χέρι!
Κρατώντας μία βαλίτσα που δεν αποχωρίζεται ποτέ, η 36χρονη Νάταλι Σίσον από τη Νέα Ζηλανδία, εδώ και τέσσερα χρόνια γυρίζει όλο τον κόσμο και βλέπει να φουσκώνει κάθε μήνα ο λογαριασμό της με εξαψήφια ποσά. «Πως καταφέρνεις να ζεις;» είναι η πιο συνήθης
ερώτηση που της απευθύνουνόσοι εύλογα απορούν πώς γίνεται μία γυναίκα που δεν έχει κάποια βάση ή μία μόνιμη κάτοικια, να έχει γίνει πλούσια και γνωστή στα διεθνή μέσα ως η «επιχειρηματίας με την βαλίτσα».
Κλείσιμο

Η Σίσον δίνει τις απαντήσεις στην Daily Mail και μιλάει για την απόφαση που της άλλαξε τη ζωή. Όπως αποκάλυψε, μην αντέχοντας άλλο την δουλειά γραφείου και την ρουτίνα του 9.00- 17.00 παραιτήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια από την θέση της , αποφασισμένη να κάνει τον γύρο του κόσμου. Έτσι και έγινε! Μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες-σε 15 χώρες τον τελευταίο χρόνο-μετράει τέσσερις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και 17 κάρτες SIM για το κινητό της. Η ίδια δηλώνει «πολίτης του κόσμου» και συστήνεται ως «ψηφιακός νομάς» , ως μία εργαζόμενη δηλαδή που δουλεύει αποκλειστικά μέσω του φορητού υπολογιστή της και δεν μένει καθηλωμένη σε μία τοποθεσία. Τα κέρδη της έρχονται από την  επιτυχημένη οnline εταιρία που έχει ιδρύσει και τις πωλήσεις ενός βιβλίου που φέρει την υπογραφή της. Επιπλέον έσοδα τις αποφέρουν οι διαφημίσεις στο blog της και το online coaching που κάνει μέσω skype.  Παρά τα πλούτη της, η Σίσον λέει ότι οι άνθρωποι είναι κάπως επιφυλακτικοί απέναντι της. «Νομίζουν ότι είμαι τρελή, λίγο παράξενη ή πιστεύουν ότι αυτό (που κάνω) είναι εξωπραγματικό.  Προτιμώ να σκέφτομαι για τον εαυτό μου ότι είμαι ένας πολίτης του κόσμου. Όπου τοποθετώ τη βαλίτσα μου, αυτό είναι το σπίτι μου» είπε.

Επιμένει ότι τα ταξίδια δεν κοστίζουν παρακινόντας τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της. «Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι τα ταξίδια είναι ακριβά αλλά  αν δεν έχεις επιπλέον πράγματα να πληρώνεις όπως στεγαστικά δάνεια κ.τ.λ, και μένεις σε φτηνά μέρη, δεν κοστίζουν». Η Νάταλι Σίσον εξοικονομεί τον μήνα περίπου 2.000 δολάρια και προτιμά να μένει σε φίλους ή σε ντόπιους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της. Δουλεύει από 20 έως 60 ώρες την εβδομάδα και περιμένει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. «Θα ερωτευόμουν κάποιον που αγαπάει την περιπέτεια και μετακινείται με την ίδια ευκολία με μένα!» είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης