Κίνα: Πατέρας αναγκάζει τον εξάχρονο γιο του να διασχίσει το Θιβέτ με μονόκυκλο

Κίνα: Πατέρας αναγκάζει τον εξάχρονο γιο του να διασχίσει το Θιβέτ με μονόκυκλο

Ένας πλούσιος επιχειρηματίας από την Κίνα υποχρεώνει τον εξάχρονο γιο του να κάνει επικίνδυνα και ασυνήθιστα για την ηλικία του εγχειρήματα με στόχο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, να τον σκληραγωγήσει

Κίνα: Πατέρας αναγκάζει τον εξάχρονο γιο του να διασχίσει το Θιβέτ με μονόκυκλο
Ο Κινέζος Χε Λιέσενγκ αναγκάζει τον εξάχρονο γιο του Χε Γιντέ να υποστεί διάφορες σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να σκληραγωγηθεί όπως ο ίδιος λέει ή να μαζεύει βραβεία και ρεκόρ Γκίνες όπως μαρτυρούν οι πράξεις του φιλόδοξου πατέρα.

Το 2012 ο κινέζος πατέρας ανάγκασε το παιδί να τρέχει ημίγυμνο στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Το παιδί έκλαιγε και ζητούσε από τον πατέρα του να το πάρει αγκαλιά, ενώ αργότερα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πατέρας του, του έκανε ένα ζεστό μπάνιο μετά!

Κλείσιμο
Ο μικρός ένα χρόνο αργότερα κέρδισε το βραβείο του νεότερου ιστιοπλόου στον κόσμο και λίγο πριν γίνει έξι ετών πιλόταρε μόνος του ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο. Τώρα ο φιλόδοξος πατέρας δήλωσε ότι ο μικρός θα διασχίσει το Θιβέτ με ένα μονόκυκλο. Ο πατέρας δήλωσε στο CNN για την επικίνδυνη δοκιμασία που θα κάνει ο μικρός:"Αν ένα παιδί δεν περνάει δυσκολίες, τότε δεν σκληραγωγείται. Γι' αυτό όταν είναι μικρά θα πρέπει να τα κάνετε να αγωνίζονται περισσότερο. Είναι καλό για την ανάπτυξή τους ,είχα πάντα την αίσθηση ότι οι Κινέζοι γονείς κακομαθαίνουν πολύ τα παιδιά τους, δεν τα εκθέτουν στη φύση αρκετά και γίνονται πιο αδύναμα και λιγότερο ανταγωνιστικά σε σύγκριση με τα ξένα παιδιά".

Σύμφωνα με το CNN οι γονείς του μικρού είναι ευκατάστατοι Κινέζοι που κατοικούν σε πολυτελές διαμέρισμα στην πόλη Ναντζίνγκ της ανατολικής Κίνας και οι τοίχοι του σπιτιού τους είναι γεμάτοι από τα βραβεία που έχει κερδίσει ο μικρός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης