Τα κρυφά… ραντεβουδάκια του Τόνι Μπλερ με την Γουέντι Μέρντοχ

Τα κρυφά… ραντεβουδάκια του Τόνι Μπλερ με την Γουέντι Μέρντοχ

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού με την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ

Τα κρυφά… ραντεβουδάκια του Τόνι Μπλερ με την Γουέντι Μέρντοχ

Μετά τα πιπεράτα δημοσιεύματα που θέλουν την Γουέντι Ντενγκ, πρώην σύζυγο του Αυστραλού μεγιστάνα, Ρούμπερ Μέρντοχ, να εξυμνεί τα κάλλη του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, Τόνι Μπλερ, νέα σειρά αποκαλύψεων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική Daily Mail, 300 σελίδες με ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο τους άρχισαν να κινούν την περιέργεια του Μέρντοχ για το πώς ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του σχετίζονταν.

Κλείσιμο

Οι Μπλερ και Ντενγκ συνήθιζαν να συναντιούνται σε ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο, στην κατοικία του Μέρντοχ στο Λος Άντζελες όσο εκείνος έλειπε, σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο ράντσο του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια και σε γιοτ φιλικού τους προσώπου.

Σύμφωνα με πηγές οι δύο τους κατά τη διάρκεια των γευμάτων στην κατοικία του Μέρντοχ, ταΐζανε ο ένας τον άλλο στο στόμα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση το προσωπικό.

Οι φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, βέβαια, αρνούνται ότι ο Μπλερ διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την σαγηνευτική Ασιάτισσα, ενώ μία στενή συνεργάτιδά του υποστήριξε ότι τον παρακάλεσε να της πει την αλήθεια και εκείνος αρνήθηκε τις φήμες.

Όσο για τα δεκάδες email ανάμεσα στους δύο, ένας συνεργάτης του Μπλερ υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι νονός ενός από τα παιδιά της Ντενγκ, επομένως είναι απόλυτα φυσικό να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρόλα αυτά, οι κρυφές συναντήσεις των δύο δε δείχνουν να είναι απόλυτα φυσιολογικές, όπως και οι φιλοφρονήσεις που έκανε η πρώην κυρία Μέρντοχ για το καλλίγραμμο κορμί του Μπλερ, τα μάτια του και κυρίως τους γλουτούς του.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης