Economist: Ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον ο Ομπάμα!

Economist: Ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον ο Ομπάμα!

Σε ένα χιουμοριστικό άρθρο το περιοδικό παραλληλίζει τον Ολάντ με τον Ομπάμα και την πέτρα του σκανδάλου, Ζουλί Γκαγέ με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Τζένιφερ Ανιστον

Economist: Ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον ο Ομπάμα!
Φαίνεται πως το "Closergate" έδωσε μία καλή... πάσα στις ΗΠΑ, οι οποίες σείονται από τις φήμες περί επικείμενου χωρισμού του προεδρικού ζεύγους.

Έτσι, σε ένα χιουμοριστικό άρθρο του, το αμερικανικό περιοδικό "The Economist" παραλληλίζει τον Ολάντ με τον Ομπάμα και την πέτρα του σκανδάλου, Ζουλί Γκαγέ με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Τζένιφερ Ανιστον!

Κλείσιμο
Υπό τον τίτλο: "Ο Λευκός Οίκος: Η μεγαλύτερη μας φαντασία: εάν οι Γάλλοι κατηύθυναν τις ΗΠΑ", ο Ομπάμα εμφανίζεται ως ένας καλός πατέρας τεσσάρων παιδιών τα οποία έχει αποκτήσει με την σύντροφό του, Χίλαρι Κλίντον.

Η Κλίντον, επιλέχθηκε ως σύζυγος Ομπάμα από το περιοδικό λόγω του πολιτικού της background -που είναι αντίστοιχο με της Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Έτσι, στο δημοσίευμα, εμφανίζεται ως μια απατημένη Σεγκολέν, την οποία όμως ο Αμερικανός πρόεδρος παρατά για τα "μάτια" της γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφου, Κέιτ Κουρικ (ως απατημένη Βαλερί Τριερβελέρ), η οποία καταφέρνει να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Όταν όμως ο Ομπάμα γνωρίζει τον νέο του έρωτα, την Τζένιφερ Ανιστον, (η Ζουλί Γκαγέ του Λευκού Οίκου), λυγίζει...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης