Δύο χρόνια τα έχουν Ολάντ-Γκαγέ

Δύο χρόνια τα έχουν Ολάντ-Γκαγέ

Επί 24 μήνες ο "Φρανσουά Καζανόβα",  όπως τον... βάπτισε ο πρώην υπουγός Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν,  είχε διπλή ερωτική ζωή

Δύο χρόνια τα έχουν Ολάντ-Γκαγέ
Δύο χρόνια μετρά η σχέση του "κρυφού" ζευγαριού, Φρανσουά Ολάντ- Ζουλί Γκαγέ, υποστηρίζει στο σημερινό τεύχος του το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closergate" το οποίο περνά στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και νέες αποκαλύψεις για τον "ανάρμοστο" δεσμό τους.
   
Επί 24 μήνες ο "Φρανσουά Καζανόβα",  όπως τον... βάπτισε ο πρώην υπουγός Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν,  είχε διπλή ερωτική ζωή και μάλιστα στέγαζε τον κρυφό του έρωτα όχι μόνο στο διαμέρισμα της οδού Cirque , μία ανάσα από το Μέγαρο των Ηλυσίων, αλλά και σε μία άλλη... φωλιά, νότια της Γαλλίας.

Κλείσιμο

   
Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ολάντ.
  
Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του Ολάντ και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ήταν αυτή που τους έφερε κοντά. Η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγέ,  το πρώτο πράγμα που πρόσεξε όταν τον είδε σ΄ ένα εστιατόριο, ήταν ότι πρόκειται για έναν ταπεινό χαρισματικό άνθρωπο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο.



Η πιο συμπαθητική ηθοποιός της Αριστεράς, επισημαίνει το περιοδικό,  ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ολάντ και μπήκε δυναμικά στην μάχη. Από τότε βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, στη ζωή του. Τον Απρίλιο του 2012 , σε συγκέντρωση στο Μπινσέν , ο φακός την απαθανατίζει  με τον Τομάς Ολάντ, έναν από τους γιους του Ολάντ , ο οποίος μάλιστα είχε εκφράσει δημοσίως την δυσφορία του για την Βαλερί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης