Βόρεια Ντακότα: Εκτροχιασμός και σύγκρουση τρένων

Βόρεια Ντακότα: Εκτροχιασμός και σύγκρουση τρένων

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός από τους επιβάτες των δυο τρένων

Βόρεια Ντακότα: Εκτροχιασμός και σύγκρουση τρένων
Ένα σύννεφο σαν μανιτάρι της φωτιάς απλώνεται στον ουρανό της Βόρειας Ντακότα στις ΗΠΑ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε βαγόνια τρένου που μεταφέρει αργό πετρέλαιο. Ήδη σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στη Βόρεια Ντακότα, έπειτα από εκτροχιασμό τρένου στο Κάσελτον. Το τρένο μετέφερε αργό πετρέλαιο. Αμέσως μετά τον εκτροχιασμό του τρένου ένα δεύτερο τρένο χτύπησε επάνω του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός από τους επιβάτες και των δυο τρένων. 

Οι φωτογραφίες από το ατύχημα που ανεβαίνουν στα social media και αναπαράγονται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία να έχει τυλιχτεί στις φλόγες και πυκνός καπνός σκεπάζει την περιοχή. 

Κλείσιμο




Όπως είπε και ο δήμαρχος του Κάσελτον, Ed McConnell, μιλώντας στο ABC News η αιτία του εκτροχιασμού δεν έχει γίνει γνωστή. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η αμαξοστοιχία, που αποτελούταν από 110 βαγόνια και μετέφερε αργό πετρέλαιο, έπιασε φωτιά μετά τον εκτροχιασμό ή αν προηγήθηκε κάποια έκρηξη. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής και δεκάδες μέλη σωστικών συνεργείων έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης