Σερβία: Δύο νεκροί και 25 τραυματίες σε τροχαίο με 38 οχήματα

Σερβία: Δύο νεκροί και 25 τραυματίες σε τροχαίο με 38 οχήματα

Για το τραγικό δυστύχημα οφείλεται η πυκνή ομίχλη - Μεταξύ των τραυματιών και τέσσερα παιδιά

Σερβία: Δύο νεκροί και 25 τραυματίες σε τροχαίο με 38 οχήματα
Δύο νεκροί και 25 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μπάτροβτσι- Βελιγραδίου, μεταξύ του Πέτσιντσι και του Σιμάνοβτσι.

Συγκεκριμένα, το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και στο οποίο ενεπλάκησαν συνολικά 38 οχήματα, οφείλεται -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- στην πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.

Κλείσιμο
Αξίζει να αναφερθεί πως μεταξύ των τραυματιών είναι τέσσερα παιδιά, ενώ δύο άλλα άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία γύρω από το Βελιγράδι.

Εξαρχής στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν η γενική γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Βάνια Βούκιτς, ο επικεφαλής της Αστυνομίας Μίλοραντ Βέλιοβιτς και ο υπουργός Εσωτερικών Αλεξάνταρ Άντιτς.

Τέλος, η κυκλοφορία επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ύστερα από την ολοκλήρωση των αστυνομικών ερευνών, τη στιγμή που οι αρμόδιες υπηρεσίες του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας και της ολισθηρότητας των δρόμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης