Βίντεο: Τον κορόιδεψαν ότι ήταν σε κώμα για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ!

Βίντεο: Τον κορόιδεψαν ότι ήταν σε κώμα για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ!

Δείτε την απίστευτη φάρσα μιας παρέας στον αλκοολικό φίλο τους με σκοπό να του δώσουν ένα «μάθημα» για τη ζωή του 


Βίντεο: Τον κορόιδεψαν ότι ήταν σε κώμα για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ!
Ο εθισμός στο αλκοόλ είναι μια πολύπλοκη αρρώστια με παθολογικά και ψυχολογικά συμπτώματα, που δεν επηρεάζει μόνο τον άρρωστο, αλλά και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του.

Αυτό το μήνυμα – αλλά και ένα «μάθημα» - ήθελε να περάσει μια παρέα στο Λούισβιλ των ΗΠΑ στον αλκοολικό φίλο τους ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί πέντε φορές να οδηγεί μεθυσμένος, αλλά μυαλό δεν έβαζε.

Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να στήσουν μια φάρσα εις βάρος του, προσπαθώντας να το κάνουν να φοβηθεί για την ίδια του τη ζωή. Το βίντεο αναρτήθηκε στο youtube κάνοντας «θραύση» καθώς μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια views.

Αφορμή για τη φάρσα στάθηκε μια έξοδος της παρέας κατά την οποία το «θύμα» έχασε τις αισθήσεις του από το πολύ αλκοόλ. Οι φίλοι του μετέτρεψαν ένα γραφείο σε δωμάτιο νοσοκομείου και το τοποθέτησαν τον «ασθενή» σε ειδικό κρεβάτι. Όταν εκείνος συνήλθε, εμφανίστηκε μπροστά του μια νοσοκόμα διαβεβαιώνοντάς τον ότι όλα θα πάνε καλά και στη συνέχεια φώναξε τον γιατρό, ο οποίος με τη σειρά του τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν σε κώμα για δέκα χρόνια έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε επειδή οδηγούσε μεθυσμένος.

Μάλιστα στην τηλεόραση που υπήρχε στο δωμάτιο έπαιζαν ειδήσεις από το... 2023, προκειμένου η φάρσα να δείχνει σαν πραγματικό γεγονός.

Αφού ο γιατρός τον εξέτασε, άρχισε στη συνέχεια να τον χτυπά αποκαλύπτοντας του πως όλο αυτό ήταν ένα αστείο με... καλό σκοπό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης