Μηχανή Honda 125: Ιδανική για... τρομοκράτες

Μηχανή Honda 125: Ιδανική για... τρομοκράτες

Οι επίδοξοι καμικάζι αυτοκτονίας θα πρέπει να έχουν ένα MP3 player για να μπορούν να ακούνε το Κοράνι, αναφέρει το περιοδικό των Ταλιμπάν «Azan» - Το «Azan» λειτουργεί ως εργαλείο προσηλυτισμού νεαρών μουσουλμάνων που ζουν σε δυτικές χώρες


Μηχανή Honda 125: Ιδανική για... τρομοκράτες
Σε τζιχάντ καλεί το περιοδικό των Ταλιμπάν «Azan» τους ισλαμιστές της Δύσης και τους ζητά να εξαπολύσουν επιθέσεις εντός κι εκτός της πατρίδας τους με την βοήθεια της μοτοσικλέτας Honda 125, αξίας 700 ευρώ.
   
Το περιοδικό αυτό, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», υποστηρίζει ότι η μηχανή αυτή θεωρείται ιδανική για το έργο των τρομοκρατών και μάλιστα, οι συντάκτες του της πλέκουν το... εγκώμιο.
  
Κλείσιμο
Το «Azan» λειτουργεί ως εργαλείο προσηλυτισμού νεαρών μουσουλμάνων που ζουν σε δυτικές χώρες.

Στο τελευταίο τεύχος του, το βασικό θέμα του περιοδικού φέρει την υπογραφή του Αμπού Σαλαμάχ αλ Μουχατζίρ, ενός τζιχαντιστή από τη Βρετανία ο οποίος προσφέρει πρακτικές συμβουλές σε επίδοξους τρομοκράτες.

Για παράδειγμα, τους δίνει μία ιδέα για το πώς να οργανώσουν μία επίθεση αυτοκτονίας αλλά και να δικαιολογούν την ύποπτη συμπεριφορά τους - όταν θα πρέπει να παραμείνουν στο πανεπιστήμιο ενώ έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους ή όταν  πλησιάζει η ώρα του «ιερού πολέμου», για το πώς θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την σύντροφό τους χωρίς η ίδια να το καταλάβει  (αν δεν ξέρει τη μυστική αποστολή ). Εξάλλου, όπως αναφέρει το περιοδικό, το ζευγάρι θα σμίξει πάλι στον... παράδεισο.
    
Στο κεντρικό αφιέρωμα, υπό τον τίτλο «Για τους τζιχαντιστές της Δύσης», το «Azan» υποστηρίζει επίσης ότι οι βομβιστικές επιθέσεις στην πατρίδα των δραστών είναι πιο αποτελεσματικές  από ότι σε ξένος έδαφος γιατί πολύ απλά, οι βομβιστές ξέρουν πού... θα χτυπήσουν. 

Επιπλέον, σε κάποιο σημείο το περιοδικό αναφέρει ότι οι δράστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την τύχη των παιδιών τους. «Ακόμα κι αν  είστε στον παράδεισο, μην ανησυχείτε: ο προφήτης Μωάμεθ θα προσέχει τα παιδιά σας».
   
Τέλος, το βασικό θέμα κλείνει με ένα αφιέρωμα - ύμνο στην «Honda 125», την μοτοσικλέτα που θεωρείται απαραίτητη για έναν καμικάζι αυτοκτονίας.  Εκτός από μία αυτοσχέδια βόμβα, οι επίδοξοι καμικάζι αυτοκτονίας θα πρέπει να έχουν ένα MP3 player για να μπορούν να ακούνε το Κοράνι προτού φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης