O Τούρκος «Γκάντι» υποστηρίζει ότι είναι απόγονος του Μωάμεθ

O Τούρκος «Γκάντι» υποστηρίζει ότι είναι απόγονος του Μωάμεθ

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ισχυρίζεται ότι η οικογένειά του προέρχεται από τον «τελευταίο προφήτη»

«Δωρεάν διαφήμιση» για την Αλ Κάιντα η τρομο-υστερία
O Τούρκος «Γκάντι» υποστηρίζει ότι είναι απόγονος του Μωάμεθ

Ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπολίτευσης και ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CΗΡ), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι έχει συγγένεια με τον…Μωάμεθ.

Ο Τούρκος «Γκάντι», όπως χαρακτηρίζεται ο Κιλιτσντάρογλου λόγω της ομοιότητάς του με τον Ινδό ηγέτη, υποστήριξε ότι είναι απόγονος του «τελευταίου προφήτη», ωστόσο τόνισε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει προς πολιτικό όφελός του την συγγένεια.

Κλείσιμο

«Είναι αλήθεια, η οικογένειά μου ανήκει στους απογόνους του Μωάμεθ. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Υπάρχει γενεαλογικό δέντρο, η καταγραφή του οποίου δόθηκε στην οικογένειά μου κατά τη διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας», υποστήριξε ο Κιλιτσντάρογλου.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ένα αντίγραφο της πιστοποίησης υπάρχει στο γραφείο του Μουφτή στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το δεύτερο αντίγραφο το κρατούν στενοί συγγενείς του.

«Στο Τουντσελί όλοι γνωρίζουν ότι η οικογένειά μου προέρχεται από την οικογένεια του προφήτη», συμπλήρωσε ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης