Γάλλος υπήκοος δολοφονήθηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα στο Κάιρο

Γάλλος υπήκοος δολοφονήθηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα στο Κάιρο

Από έξι συγκρατούμενους που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, έπειτα από μια διένεξη μέσα σε κελί του κρατητηρίου

Γάλλος υπήκοος δολοφονήθηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα στο Κάιρο
Ένας Γάλλος υπήκοος δολοφονήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Κάιρο από συγκρατούμενους του που του επιτέθηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας σήμερα, επιβεβαιώνοντας ένα επεισόδιο πληροφορίες για το οποίο είχαν έλθει στην δημοσιότητα χθες.

Έξι κρατούμενοι ξυλοκόπησαν τον Γάλλο μέχρι θανάτου, έπειτα από μια διένεξη μέσα σε κελί του κρατητηρίου του αστυνομικού τμήματος στη συνοικία Κασρ αλ Νιλ στο κέντρο της πρωτεύουσας, είπαν οι αξιωματούχοι οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν διότι δεν είχαν πάρει άδεια για να μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης.

Δεν διευκρίνισαν πότε ακριβώς σημειώθηκε το επεισόδιο αυτό.
Κλείσιμο

Ο Γάλλος υπήκοος συνελήφθη για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση που εγκατέστησε ο στρατός μετά την ανατροπή του ισλαμιστή τέως προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι την 3η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο ειδησεογραφικό ιστότοπο αλ Γιουμ αλ Σάμπα, τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή έδειξαν ότι το θύμα εξέπνευσε αφού υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία.

Ο άνδρας αυτός φέρεται ότι ήταν σε κατάσταση μέθης όταν άνδρες τον υπηρεσιών ασφαλείας στον συνέλαβαν στην ακριβή συνοικία Ζάμαλεκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης