Βιέννη: Πρόστιμα για όσους φιλιούνται και ερωτοτροπούν δημοσίως!

Βιέννη: Πρόστιμα για όσους φιλιούνται και ερωτοτροπούν δημοσίως!

Οι Αρχές της αυστριακής πρωτεύουσας τιμωρούν τις ερωτικές περιπτύξεις, αλλά και όσους μιλάνε δυνατά στο κινητό ή μεταφέρουν τροφές που... μυρίζουν!

ΑΕΚ: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Πατσατζόγλου
Βιέννη: Πρόστιμα για όσους φιλιούνται και ερωτοτροπούν δημοσίως!
Μπορεί να είναι το «σπίτι» του περίφημου πίνακα «Το Φιλί», του Γκούσταβ Κλιμτ, ωστόσο η Βιέννη είναι μάλλον... αφιλόξενη για τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Αγόρια και κορίτσια, λοιπόν, που νιώθουν το πάθος τους να «φουντώνει» και την έξαψη να διατρέχει το κορμί τους, θα πρέπει μάλλον να περιοριστούν αυστηρά στις κατ' οίκον περιπτύξεις, καθώς οι Αρχές της αυστριακής πρωτεύουσας αποφάσισαν να επιβάλουν αυστηρά πρόστιμα στα ζευγάρια που «χαμουρεύονται» δημοσίως -και δη, μέσα στα τρένα της πόλης.

Κλείσιμο
Οι Βιενέζικες Γραμμές, η εταιρεία δηλαδή που διαχειρίζεται το δίκτυο συγκοινωνιών της πόλης, αναφέρει ότι έχει γίνει δέκτης πλήθους παραπόνων από επιβάτες που, άθελά τους, γίνονται «μάρτυρες» της... στοργής που δείχνουν μεταξύ τους τα νεαρά ζευγάρια.

Από τον «πέλεκυ» των αυστριακών αρχών δεν θα ξεφύγουν ούτε εκείνοι που μιλούν δυνατά στο κινητό τους τηλέφωνο ή μεταφέρουν φαγητά που μυρίζουν άσχημα, όπως το κινέζικο ή το κεμπάπ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ειδικοί «σερίφηδες» θα αναλαμβάνουν να... πετάνε τους παραβάτες έξω από τα μέσα μεταφοράς, επιβάλλοντάς τους, ταυτόχρονα, πρόστιμα της τάξης των 50 ευρώ.

Και αν νομίζει κανείς ότι όλα τα παραπάνω οφείλονται σε κάποια... ιδιοτροπία ή «καπρίτσιο» των βιενέζικων αρχών, οι εκπρόσωποι της διαχειρίστριας εταιρείας των συγκοινωνιών θα αντικρούσουν τα επιχειρήματά τους, φέρνοντας παραδείγματα, όπως αυτά των γυμνών επιβατών ή ακόμα και ενός ζευγαριού που πιάστηκε στα πράσα μέσα στο τρένο, την ώρα που έκανε σεξ.

Η πιο ξεχωριστή περίπτωση, βέβαια, ήταν εκείνη ενός επιβάτη, που μπήκε στο τρένο, μαζί με το άλογό του. Στο άκουσμα της είδησης, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε όχι μόνο πώς χώρεσε το ζώο στο βαγόνι, αλλά και πόσο πρόστιμο θα είχε «φάει» ο ιδιοκτήτης του, αν ίσχυαν οι νέες ποινές...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης