Φόρεσε ένα κλουβί στο κεφάλι του για να κόψει το κάπνισμα

Φόρεσε ένα κλουβί στο κεφάλι του για να κόψει το κάπνισμα

Ο Ιμπραχίμ, τα τελευταία 26 χρόνια δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια, σκέφτηκε ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κόψει το κάπνισμα είναι μόνο εάν δεν μπορεί να βάλει τσιγάρο στο στόμα του... κυριολεκτικά.

Φόρεσε ένα κλουβί στο κεφάλι του για να κόψει το κάπνισμα
Ο 42χρονος Ιμπραχίμ Γιουτσέλ, είναι ένας μανιώδης καπνιστής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα.

Παρόλο που στο παρελθόν είχε επανειλημμένως  προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να περιορίσει και να κόψει το κάπνισμα, δεν τα είχε καταφέρει. 

Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν ο Ιμπραχίμ, ο οποίος τα τελευταία 26 χρόνια δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια, σκέφτηκε ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κόψει το κάπνισμα είναι μόνο εάν δεν μπορεί να βάλει τσιγάρο στο στόμα του...κυριολεκτικά.

Για να το πετύχει αυτό, λοιπόν σκέφτηκε να βάλει ένα μεταλλικό κλουβί στο κεφάλι του, το οποίο θα έχει μικρά κενά ώστε να μπορεί να αναπνέει.

Μάλιστα ο Ιμπραχίμ ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών- για να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να μπει στον πειρασμό να καπνίσει, αφήνει το κλειδί του κλουβιού στη γυναίκα του που είναι στο σπίτι όταν εκείνος βρίσκεται στη δουλειά. Ο εν λόγω άνδρας πήρε αυτή την απόφαση γιατί πριν από λίγα χρόνια έχασε τον πατέρα του από καρκίνο του πνεύμονα. 

Ερώτημα πάντως παραμένει πως σιτίζεται ο 42χρονος  Ιμπραχίμ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης