Αλκοτέστ και ναρκοτέστ στους... γονδολιέρηδες της Βενετίας!

Αλκοτέστ και ναρκοτέστ στους... γονδολιέρηδες της Βενετίας!

Όλο και περισσότερα τα παράπονα των πολιτών για απρεπή συμπεριφορά 

Αλκοτέστ και ναρκοτέστ στους... γονδολιέρηδες της Βενετίας!
Οι γονδολιέρηδες της Βενετίας θα υποβάλλονται σε αλκοτέστ και ναρκοτέστ καθώς τα έντονα παράπονα των πολιτών για απρεπή συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών,  οδήγησαν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να λάβει αυστηρά μέτρα.  
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, οι οδηγοί των παραδοσιακών υδάτινων ταξί στη Βενετία έχουν κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα για απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους κοινό και οι καταγγελίες αυξάνονται συνεχώς.  

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονδολιέρηδων, Νικολα Φαλκόνι τόνισε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν όλους τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς  .
Κλείσιμο
 
«Από τις γόνδολες μέχρι τα πλοία, οι εργαζόμενοι σε αυτά θα υποχρεούνται να υποβάλλονται σε αλκοτέστ και ναρκοτέστ. Λαμβάνοντας υπόψη τα παράπονα για την προσβλητική συμπεριφορά ορισμένων γονδολιέρηδων , αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε το μέτρο και σε αυτή την εργασιακή κατηγορία», επεσήμανε ο Φαλκόνι.  
 
Η πρόσφατη καταγγελία ότι μία ομάδα γονδολιέρηδων, υπό την επήρεια αλκοόλ, ανάγκασε έναν πολίτη να βγάλει τα ρούχα του και να κολυμπήσει σε κανάλι της Βενετίας, κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, κινητοποίησε το δημοτικό συμβούλιο της ιταλικής πόλης.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης