Εκδήλωση: Γυναίκα και ψωρίαση - Από την ενημέρωση στη θεραπεία

Εκδήλωση: Γυναίκα και ψωρίαση - Από την ενημέρωση στη θεραπεία

Πρόκειται για μία ασθένεια που δεν είναι μεταδοτική και προσβάλλει συνήθως άτομα ηλικίας 25-30 χρόνων

Εκδήλωση: Γυναίκα και ψωρίαση - Από την ενημέρωση στη θεραπεία
Την καθημερινότητα της γυναίκας με ψωρίαση, σε προσωπικό, κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο, θα αναδείξουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ» και ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ), τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημών, Βουλής 44Α Αθήνα (μετρό Συντάγματος). 
 
Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια με ανοσολογικό υπόστρωμα που προσβάλλει το 1% με 3% του πληθυσμού. Δεν είναι μεταδοτική –παρότι πιστεύεται συχνά το αντίθετο- και προσβάλλει άνδρες και γυναίκες συνήθως στην ηλικία των 25-30 χρόνων.
 
Κλείσιμο
Στην εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Γυναίκα: από την ενημέρωση στη θεραπεία» θα μιλήσουν η Δρ Μαρίνα Παπουτσάκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Επιμελήτρια Α’ – Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Νοσοκομείο Δερματολογικών Παθήσεων, «Ανδρέας Συγγρός», καθώς και η Δρ Τίνα Κουκοπούλου, Τοπογράφος Μηχανικός – Πρόεδρος «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ».

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Δρ Εύη Μπάτρα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ). Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 18:45.
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο site www.epidermia.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης