Ημερίδα του ΙΣΑ για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Ημερίδα του ΙΣΑ για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Αφορμή για τη διοργάνωση αποτέλεσαν τόσο τα αιτήματα γιατρών και πολιτών όσο και ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών μελετών για το θέμα

Ημερίδα του ΙΣΑ για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
Τις πιθανές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας, θα παρουσιάσουν οι ειδικοί στο πλαίσιο ημερίδας  που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), το Σάββατο 1 Απριλίου, και ώρες 10:00-12:00, στα γραφεία του (Σεβαστουπόλεως 113).
 
Αφορμή για τη διοργάνωση αποτέλεσαν τόσο τα αιτήματα γιατρών και πολιτών όσο και ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών μελετών για το θέμα, την ώρα που η καθημερινότητά μας κυριαρχείται από τη χρήση συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.  
 
Κλείσιμο
«Σκοπός της συζήτησης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων ιατρών και όχι μόνο, σχετικά με τα τελευταία ερευνητικά πορίσματα και την επί μέρους συμπτωματολογία που δικαίως καταλογίζονται στην Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία όπως η αύξηση γεννήσεων αυτιστικών παιδιών, η ηλεκτρική υπερευαισθησία σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, η άνοδος του ζαχαρώδη διαβήτη, η αύξηση των περιστατικών όγκων του εγκεφάλου και του μαστού κ.ά.» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης