Σεμινάριο για τις νέες τάσεις στην Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία

Σεμινάριο για τις νέες τάσεις στην Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση στη Φυσικοθεραπευτική Αξιολόγηση και Αποκατάσταση Ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας με νέες φυσικοθεραπευτικές μεθόδους

Σεμινάριο για τις νέες τάσεις στην Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) και το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης (Τ.Κ.Α.Φ.Α.), διοργανώνουν το 2ο Σεμινάριο Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης με θέμα «Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση Ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Νέες Τάσεις και Δυναμική», το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στο «ΔΩΜΑ» του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» στην Αθήνα.
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση στη Φυσικοθεραπευτική Αξιολόγηση και Αποκατάσταση Ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας με νέες φυσικοθεραπευτικές μεθόδους.
 
Κλείσιμο
Το Σεμινάριο απευθύνεται εκτός από Φυσικοθεραπευτές, σε Ιατρούς-Εντατικολόγους και γενικά στους επιστήμονες εκείνους που ασχολούνται με την αποκατάσταση βαρέως πασχόντων ασθενών, όπως Νοσηλευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Διατροφολόγους και Ψυχολόγους.
 
Το Σεμινάριο μοριοδοτείται με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης που αναγνωρίζονται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και το EACCME-UEMS.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.tkafa.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης