Συνέδριο Νοσηλευτών για τα προβλήματα στην Υγεία

Συνέδριο Νοσηλευτών για τα προβλήματα στην Υγεία

«Η Ομοσπονδία μας φιλοδοξεί να συσπειρώσει τους νοσηλευτές μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν πιθανές λύσεις και προσεγγίσιμες προοπτικές για το μέλλον του νοσηλευτικού επαγγέλματος» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ, κ. Αριστείδης Δάγλας

Συνέδριο Νοσηλευτών για τα προβλήματα στην Υγεία
Εκατοντάδες νοσηλευτές από όλη τη χώρα αναμένεται να συμμετάσχουν στις εργασίες της κορυφαίας εκδήλωσης του νοσηλευτικού κόσμου, στο 15ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο, κατά το διάστημα 12 έως 14 Δεκεμβρίου στα Μετέωρα, ανταλλάσσοντας απόψεις, γνώμες και εμπειρίες επάνω σε μείζονα θέματα του επαγγέλματός τους.
 
«Σε μια δύσκολη εθνική συγκυρία, με τον  επαγγελματικό ορίζοντα εξαιρετικά ομιχλώδη και με την αβεβαιότητα να επικρέμαται πάνω από το μέλλον όλων των πολιτών, η Ομοσπονδία μας φιλοδοξεί να συσπειρώσει τους νοσηλευτές μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν πιθανές λύσεις και προσεγγίσιμες προοπτικές για το μέλλον του νοσηλευτικού επαγγέλματος» επισημαίνει με την ευκαιρία του 15ου Συνεδρίου ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ, κ. Αριστείδης Δάγλας.
 
Κλείσιμο
Το 15ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 12-14 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο DIVANI METEORA – το ξενοδοχείο θα μισθώσει λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση των συνέδρων.
 
Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Παρασκευή 12/12/14 στις 8:30 (από το ξενοδοχείο Χίλτον) και από Θεσσαλονίκη στις 9:00 από το Λευκό Πύργο. Το κόστος για αναχώρηση και επιστροφή ορίζεται στα 30 ευρώ.

Οι κρατήσεις για θέσεις στα πούλμαν θα γίνονται στο τηλ. 2103215600 μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης