Σεξ το φάρμακο για το hangover, πιστεύουν οι Βρετανοί

Σεξ το φάρμακο για το hangover, πιστεύουν οι Βρετανοί

Το μέσο hangover διαρκεί για τις γυναίκες 9 ώρες και 45 λεπτά

Σεξ το φάρμακο για το hangover, πιστεύουν οι Βρετανοί
Μπορεί και στα 29 του κάποιος να το ρίχνει έξω, αλλά την επόμενη μέρα φαίνεται ότι θα έχει το χειρότερο hangover, μιας και δεν έχει πλέον την αντοχή που είχε παλιά, ισχυρίζεται μια νέα έρευνα.
 
Το μέσο hangover διαρκεί για τις γυναίκες 9 ώρες και 45 λεπτά και φτάνει στο κορύφωμά της στις 9.45 π.μ., σύμφωνα με έρευνα του Redemption.
 
Κλείσιμο
Η μελέτη, που έγινε με αφορμή το κίνημα για μπαρ χωρίς αλκοόλ στο Λονδίνο, αναφέρει ότι τα δύο τρίτα των Βρετανών πηγαίνουν στη δουλειά με hangover τη Δευτέρα και να ζητάνε κατά μέσο όρο έξι ημέρες αναρρωτικής άδειας κάθε χρόνο εξαιτίας της… κραιπάλης τους.
 
Η έρευνα αυτή υποδηλώνει ότι 29χρονοι λανθασμένα πιστεύουν ότι μπορούν να «τα σπάσουν», όπως έκαναν παλιά και τελικά καταλήγουν με hangover μέσης διάρκειας 10 ωρών και 24 λεπτών.
 
Στην έρευνα πήραν μέρος 2.000 Βρετανοί ηλικίας άνω των 18, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ήταν από 25 μέχρι και 44 ετών.
 
Η έρευνα διαπίστωσε ότι το γεγονός ότι τη Δευτέρα το πρωί δουλεύουν δεν είναι λόγος για να μη βγει και να μην πιει κάποιος εργαζόμενος μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 
Τα δύο τρίτα των Βρετανών πηγαίνουν με συμπτώματα hangover στη δουλειά τους τη Δευτέρα, ενώ οι μισοί παραδέχονται ότι είναι ακόμα μεθυσμένοι.
  
Κατά μέσο όρο, οι Βρετανοί παίρνουν έξι ημέρες αναρρωτικής άδειας ετησίως λόγω του ποτού, μιας και δεν είναι σε θέση να βγουν καν από το σπίτι τους.
 
Η έρευνα υποστηρίζει, επίσης, υπάρχει ένα «χάσμα» Βορρά-Νότου, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση του hangover.
 
Εκείνοι από τη Γλασκώβη αποδεικνύονται πιο δυνατοί και τα συμπτωματά τους διαρκούν γύρω στις 6 ώρες, ενώ εκείνοι από το Μπρίστολ υποφέρουν μέχρι και 10 ώρες.
 
Οι άνθρωποι ψάχνουν εδώ και χρόνια την καλύτερη θεραπεία του hangover, αλλά η μελέτη του Redemption κατέληξε στο ότι το ένα τρίτο των Βρετανών πιστεύουν ότι το σεξ είναι η καλύτερη λύση.
 
Η έρευνα εξέτασε επίσης κατά πόσον οι άνθρωποι μετανιώνουν όσα κάνουν μεθυσμένοι και κατέληξε στο ότι ένας στους δέκα μετανιώνει για κάτι που έγραψε ή για κάποια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook. Μάλιστα, το ένα τρίτο, όταν συνέρχεται, διαγράφει τις εν λόγω φωτογραφίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης