Φέτος τις γιορτές μοιραζόμαστε τη χαρά ενός σημαντικού δώρου

Φέτος τις γιορτές μοιραζόμαστε τη χαρά ενός σημαντικού δώρου

Βοηθάμε την «Κιβωτό του Κόσμου» να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη 

Φέτος τις γιορτές μοιραζόμαστε τη χαρά ενός σημαντικού δώρου
Επειδή η χαρά αυτών που χαρίζουν, είναι μεγαλύτερη και από τη χαρά εκείνων που παίρνουν ένα δώρο! Γι΄ αυτό και όλοι μαζί, όσοι ταξιδέψουμε στις γιορτές, ενισχύουμε οικονομικά την Κιβωτό του Κόσμου. 

Είτε ταξιδέψετε στην Ελλάδα, είτε βρεθείτε στην άκρη του κόσμου, θα βρίσκεστε ανάμεσα σε αυτούς που θα φέρουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα πολλών: 500 παιδιών και των οικογενειών τους, άλλων ακόμη 200 οικογενειών, 150 τουλάχιστον επιπλέον μητέρων, αλλά και 150 ακόμη παιδιών που μεγαλώνουν σε Σπίτια Φιλοξενίας.

Κλείσιμο
Στα 19 χρόνια λειτουργίας της Κιβωτού, όλα έχουν γίνει αποκλειστικά από την αγάπη του κόσμου, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Η Κιβωτός στέκεται δίπλα στο παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο και ανάγκη.



Ενδεικτικά, σήμερα:

• Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και διατίθενται Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή Ηπείρου και στη Χίο, όπου φιλοξενούνται 160 παιδιά συνολικά.

• Στο Κέντρο Μέριμνας και Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα καθημερινά σιτίζονται 500 παιδιά, και καλύπτονται οι ανάγκες τους (και των οικογένειών τους) σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη κλπ.

• Λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο που εξυπηρετεί 200 οικογένειες

• Λειτουργεί το Πρόγραμμα «Στέγη για τη Μητέρα και το Παιδί», όπου άστεγες και άπορες μητέρες ενισχύονται κάθε μήνα με οικονομικά βοηθήματα για το ενοίκιο τους. Δίδονται μηνιαίως 150 βοηθήματα για μισθώματα μικρών κατοικιών.

Γνωρίστε την Κιβωτό του Κόσμου εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης