5.500 επισκέπτες και 36.500 διαδικτυακοί θεατές στους τελικούς του League of Legends Greek Championship στο Ταε Κβον Ντο

5.500 επισκέπτες και 36.500 διαδικτυακοί θεατές στους τελικούς του League of Legends Greek Championship στο Ταε Κβον Ντο

Η μεγαλύτερη e-Sports εκδήλωση των τελευταίων χρόνων!

5.500 επισκέπτες και 36.500 διαδικτυακοί θεατές στους τελικούς του League of Legends Greek Championship στο Ταε Κβον Ντο
H inSpot διοργάνωσε τους τελικούς του League of Legends Greek Championship, του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαδικτυακού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στο στάδιο Τάε Κβον Ντο στις 28 και 29 Ιανουαρίου, όπου οι 4 φιναλίστ ομάδες διεκδίκησαν τα χρηματικά έπαθλα των 10.000€. 

Το εντυπωσιακό διήμερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον 36.500 μοναδικών διαδικτυακών επισκεπτών, ενώ περισσότεροι από 3.500 θεατές ζητοκραύγαζαν την Κυριακή σε κάθε φάση του μεγάλου τελικού, καθιστώντας το e-Sports Innovation την μεγαλύτερη ελληνική e-Sports εκδήλωση στη χώρα. Πανελλήνιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της ομάδας Instinct, οι οποίοι κέρδισαν το πολυπόθητο κύπελλο και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική διοργάνωση. 

Κλείσιμο


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν e-Sports παίκτες και γνωστοί αναλυτές αγώνων από την ελληνική σκηνή, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τους γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί τους. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο, όπου φιλοξενούνταν τα περίπτερα αγαπημένων εταιριών από τον κλάδο του ηλεκτρονικού αθλητισμού, της τεχνολογίας και του Anime&Comic. Το κοινό απόλαυσε, επίσης, δημοφιλείς youtubers, όπως τον Κοντοπίδη, τον επίσημο εκπρόσωπο του Deliveras.gr, τον εντυπωσιακό διαγωνισμό των cosplayers, ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσαν στα διαλείμματα γνωστοί τραγουδιστές και χορευτικές ομάδες. 



Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Deliveras.gr, Hell Energy Drink, Razer, Anime House και CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.


Σχετικά με το League of Legends Greek Championship (LGC): 

Το LGC αποτελεί το μεγαλύτερο πανελλήνιο διαδικτυακό πρωτάθλημα, του οποίου οι προκριματικοί αγώνες προβάλλονται κάθε Κυριακή και Δευτέρα μέσω live εκπομπών από το studio της inSpot. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές e-Sports πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες ομάδες από όλοι τη χώρα, με 33.500 φανατικούς θεατές που το παρακολουθούν συστηματικά από την πρώτη αγωνιστική.



Σχετικά με την inSpot:

Η inSpot αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στη χώρα, με 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και παρουσία 17 χρόνων, με στρατηγικό στόχο να διατηρεί τα καταστήματά της υπερσύγχρονα και άνετα, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας. Τα μέλη της εταιρίας ξεπερνούν τις 450.000, ενώ οι 15.000 επισκέπτες ανά ημέρα την αναδεικνύουν πρωταγωνίστρια στο χώρο της τεχνολογίας και της ελληνικής e-Sports σκηνής.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης